Александра Наупарац рођена је године у Београду. Активно се бави скијањем. Говори енглески и француски језик.

Size: px
Start display at page:

Download "Александра Наупарац рођена је године у Београду. Активно се бави скијањем. Говори енглески и француски језик."

Transcription

1 Никола Петровић Никола Петровић је генерални директор Јавног предузећа Електромрежа Србије, Београд. Петровић је дипломирани економиста који је пре ангажмана у јавном сектору стекао богато искуство радећи на руководећим позицијама у домаћим и иностраним компанијама. Средином деведесетих живео је у Швајцарској где се бавио пословима увоза, извоза и продаје сировина из Африке. После тога, радио је и усавршавао се на Лондонској берзи. По повратку у Србију, оснива увозно-извозну фирму која се бавила трговином воћем и поврћем. У области енергетике најпре се истакао као директор фирме Eco Energo group, где се бавио применом најновијих технологија у експлоатацији зелене енергије и изградњом хидроцентрала. На чело ЕМС долази у септембру године и на тој позицији је постигао значајне резултате који се огледају у убрзаном завршетку капиталних електроенергетских инвестиција, бољим финансијским резултатима пословања и добијањем сертификата за интегрисане менаџмент системе. Од 1. јануара обавља функцију потпредседника Привредне коморе Србије. Никола Петровић је рођен године у Београду, ожењен је и отац је двоје деце. Течно говори француски и енглески језик. Александра Наупарац Александра Наупарац је заменик генералног директора Јавног предузећа Електромрежа Србије, Београд. Дипломирани је економиста са више од 15 година радног искуства на руководећим позицијама у водећим домаћим и иностраним компанијама где је стекла огромно знање у вођењу великих тимова менаџера. Руководила je великим пројектима, укључујући интегрисање после спајања компанија, рад на смањењу трошкова, организационом реструктурирању, организационој трансформацији и редизајнирању и оптимизацији процеса пословања. Од до године радила је као директор у примарном ланцу набавке у компанији British American Tobacco South-East Europe d.o.o. на планирању производње и увоза. Након тога је била на позицији директора набавке и планирања у компанији Књаз Милош, где уводи стратегију набавке и реализује годишње планове набавке. Од до године била је ангажована као вођа пројекта и вршилац дужности руководиоца ланца снабдевања у компанији Бамби Банат. У септембру године именована за заменика генералног директора ЈП ЕМС, а члан је и Надзорног одбора овог јавног предузећа. Александра Наупарац рођена је године у Београду. Активно се бави скијањем. Говори енглески и француски језик.

2 Јелена Матејић Јелена Матејић је извршни директор за инвестиције и стратегију у Јавном предузећу Електромрежа Србије, Београд са стручним звањем дипломирани економиста - стручњак за маркетинг. Похађала је и специјалистичке студије WIFI института (Аустријска агенција за развој) и стекла стручно звање project manager. Поседује сертификате са више семинара, курсева, тренинга на тему: бизнис план, израда студија изводљивости и вештине руковођења. Радила је у фирми MARK PLAN, маркетинг истраживање, на позицији спољног сарадника, затим у компанији DELTA SPORT d.o.o, где наставља своју професионалну каријеру, од Сектора за финансије, до позиција Директора развоја малопродајне мреже и помоћника в.д. генералног директора задуженог за инвестиције. Од године прелази на позицију помоћника генералног директора за инвестиције у компанији DROGA KOLINSKA GRОUP, а од године је у компанији ATLANTIC GRUPА, директор за инвестиције и инвестиционо одржавање за Србију и Македонију. Октобра године, Јелена Матејић заснива радни однос у Јавном предузећу Електромрежа Србије на позицији извршног директора за инвестиције и стратегију, где ради и данас. Била је на јавним функцијама члана Управног одбора предузећа Електропривреда Србије и члана Надзорног одбора исте компаније, а од фебруара године је на јавној функцији председник савета Акционарског фонда Републике Србије. Јелена Матејић је рођена године у Смедереву, удата је и мајка једног детета. Течно говори енглески и служи се шпанским. Бранислав Ђурђевић Бранислав Ђурђевић, извршни директор за економско-финансијске послове у Јавном предузећу Електромрежа Србије, Београд, универзитетску диплому из области бизниса и управљања стекао је у Сједињеним Америчким Државама, на бостонском Mount Ida факултету. Професионалну каријеру почео је у US STEEL у Смедереву, а наставио је у The Coca-Cola Company где се задржао пет година. Одатле одлази у Лондон, где је био ангажован у Euro Group Office. Професионални изазови враћају га у Србију, где своја искуства из међународних компанија примењује на садашњој позицији у ЈП Електромрежи Србије. Oд априла године је председник Скупштине JUBMES банке. Бранислав Ђурђевић је рођен 12. марта у Београду, ожењен је и отац је једног дечака. Говори енглески језик.

3 Бранко Шумоња Бранко Шумоња је извршни директор за управљање и тржиште у Јавном предузећу Електромрежа Србије, Београд. По занимању је дипломирани инжењер електротехнике. Цео свој радни век, који је почео године, проводи у енергетици. Каријеру је започео у тадашњем ЕПС, у Дирекцији за управљање електроенергетским системом, на пословима опертивног диспечера, где је стекао огромно искуство везано за управљање преносним системом. У периоду од до године радио је на различитим пословима од инжењера, руководиоца службе до директора различитих сектора везаних за планирање и анализу рада ЕЕС Републике Србије. У наведеном периоду је усавршавао своја знања кроз рад у домаћим и међународним радним групама везано за управљање преносним системом. Од године радио је на пословима главног диспечера у Дирекцији за управљање преносним системом ЈП ЕМС и био је одговоран за рад Националног диспечерског центра и Регионалних диспечерских центара ЈП ЕМС. Од 15. јануара године обавља функцију извршног директора за управљање и тржиште и одговоран је за управљање преносним системом и развојем, односно администарцијом тржишта електричне енергије у Ребублици Србији. Бранко Шумоња је рођен године у Плашком (Лика, Република Хрватска), ожењен је и отац је двоје деце. Илија Цвијетић Илија Цвијетић је извршни директор за пренос електричне енергије у Јавном предузећу Електромрежа Србије, Београд. Цвијетић је дипломирани инжењер електротехнике. Након дипломирања радио је као професор у средњој електротехничкој школи Никола Тесла у Београду. У Јавно предузеће Електромрежа Србије долази на позицију диспечера Националног диспечерског центра. Унапређен је године на послове руководиоца Сектора за оперативно управљање, а од године обављао је послове руководиоца Погона подручја преносног система у Јавном предузећу Електромрежа Србије. Послове директора Дирекције за пренос обаваљао је од 2012, а године именован је за извршног директора за управљање и тржиште. У јануару године именован је за извршног директора за пренос електричне енергије. Цвијетић је од године члан међународне радне групе за прикључење Турске ЕЕС континентална Европа. Илија Цвијетић је рођен године у Гламочу, БиХ, ожењен је и отац је двоје деце.

4 Тамара Црвеница Тамара Црвеница је извршни директор за правне и опште послове у Јавном предузећу Електромрежа Србије, Београд. Дипломирани је правник. Има положен стручни испит за рад у државним органима и положен правосудни испит. Радно искуство је стекла радећи у Министарству унутрашњих послова Републике Србије, Управи за заједничке послове, као водећи правник за управни поступак и заступања, затим у ЈП ЕМС руководећи радом службе за имовинско правне послове и заступање и радом у Агенцији за енергетику Републике Србије на пословима вишег стручног сарадника за управно правне послове. У ЈП ЕМС поново долази године, где на пословима извршног директора обавља најсложеније правне послове, предлаже предузимање мера, односно доношење одговарајућих одлука, сарађује са надлежним државним органима, спроводи налоге правосудних и управних органа као и других државних органа и организација. Тамара Црвеница је рођена године у Београду, удата је и мајка двоје деце. Кристина Бојовић Кристина Бојовић је извршни директор за људске ресурсе у Јавном предузећу Електромрежа Србије, Београд. Дипломирани је менаџер. Од године је на мастер студијама на Факултету организационих наука у Београду, студијски програм - менаџмент у јавном сектору. Радно искуство је стекла у компанији Ultima communications (агенцији за маркетинг и адвертајзинг) на руководећој позицији акаунт менаџера, потом као ПР у невладиној аустралијској организацији Care Internacional. Од до године радила је у Телекому Србије, предузећу за телекомуникације, у Дирекцији за људске ресурсе, и то на пословима планирања, реализације и имплементације едукације за запослене, обезбеђивању нормативне подршке реализацији плана образовања, обезбеђивању и праћењу имплементације усвојених компанијских вредности у домену развоја људских ресурса. У ЈП ЕМС је од децембра године на пословима руководиоца Центра за људске потенцијале, а послове извршног директора за људске ресурсе обавља од марта године.

5 Бранислав Ђукић Бранислав Ђукић је корпоративни директор за међународне и регулаторне послове у Јавном предузећу Електромрежа Србије, Београд. Ђукић је дипломирани инжењер електротехнике који је запослен у електропривреди од године. Каријеру је започео у националном дипсечерском центру ЈП Електропривреде Србије. Од године, формирањем ЈП Електромрежа Србије, каријеру наставља у новом предузећу радећи на пословима управљања електроенргетским системом. Од године па до данас, Ђукић је у ЈП ЕМС радио на различитим позицијама и различитим пословима, од директора Дирекције за управљање преносним системом, преко директора Сектора за управљање стратешким и развојним пројектима до корпоративног директора за међународне и регулаторне послове, где се налази и данас. На међународном пољу Бранислав Ђукић је као представник предузећа у различитим међународним радним групама и телима ангажован од године. Прва међународна радна група у чијем раду је учествовао, а касније истом и председавао, била је ETSO (асоцијација European Transmission System Operators ) регионална група за имплементацију механизма за обрачун трошкова прекограничних (међународних) транзита електричне енргије. Данас је као представник ЈП ЕМС активан у раличитим радним групама и телима ENTSO-E асоцијације (European Network of Transmission System Operators for Electricity ) у којој је ЈП Електромрежа Србије пуноправни члан. Бранислав Ђукић је рођен године у Шапцу, ожењен је и отац је двоје деце. Дејан Матић Дејан Матић је корпоративни директор за информационо комуникационе технологије у Јавном предузећу Електромрежа Србије, Београд. Матић је инжењер информатике и мастер инжењерског менаџмента који је пре ангажмана у јавном сектору радно искуство стицао у домаћим и страним фирмама на пословима из области информационо комуникационих технологија. Од до године Матић је радио на позицији руководиоца ОРГ/ИТ сектора у Hypo Alpe-Adria Leasing d.o.o. где је водио, или учествовао у реализацији низа ИТ пројеката на локалном и групном нивоу значајних за динамичан и успешан раст и развој финансијског сектора. На позицију корпоративног директора за информационо комуникационе технологије у ЈП ЕМС Дејан Матић долази у новембру године и на тој позицији је постигао значајне резултате у увођењу принципа најбоље светске праксе и имплементацији стратешких пројеката са циљем аутоматизације пословних процеса компаније и стварања интегрисаног информационог система. Дејан Матић је рођен године у Београду, ожењен је и отац је једног детета. Говори енглески језик и служи се италијанским.

6 Тања Гавриловић Тања Гавриловић је корпоративни директор за комерцијалне послове у ЈП Електромрежа Србије, Београд. Дипломирани је економиста, а радни однос је првенствено засновала у ЈП Дирекција за изградњу града Ниша на позицији самосталног стручног сарадника за економске послове. У ЈП Електромрежа Србије долази године и то као самостални економиста у Центру за комерцијалне послове. Јануара прелази на позицију координатора за јавне набавке и главни посао који обавља представља контролу примене законских и подзаконских аката из домена послова јавних набавки као и логистичку подршку из области јавних набавки свим организационим деловима предузећа. Међу првима је у Републици Србији стекла Сертификат службеника за јавне набавке. Почетком године унапређена је у руководиоца Центра за комерцијалне послове, а од октобра године Тања Гавриловић именована је за корпоративног директора за комерцијалне послове. Послови који потпадају под њену надлежност су: послови набавки, магацинско пословање, спољно трговинско пословање, послови продаје и послови поступања са улазним и излазним фактурама. Говори енглески и шпански језик.

7 НАДЗОРНИ ОДБОР Милун Тривунац Милун Тривунац је председник Надзорног одбора јавног предузећа Електромрежа Србије, Београд. Тривунац има близу 15 година радног искуства у области корпоративних финансија и аквизиција предузећа. Каријеру је започео у Прагу, године, као финансијски аналитичар у GE Capital, финансијском огранку General Electric групе. У Deloitte је радио на пословима израде дју дилиџенс извештаја, процене вредности капитала, као и ревизији финансијских извештаја за највеће фирме у Србији, у периоду од 2003 до године. У Ерсте банци био је шеф одељења корпоративних финансија у периоду од до средине године, а затим се бавио пословима портфолио менаџера, где је до године водио два отворена инвестициона фонда АЦ Фондови и Илирика југоисточна Европа. Од године ради у Министарству економије у својству саветника министра, а од јуна године врши функцију в.д. помоћника министра привреде. Тривунац је дипломирао економију на Anglo American University у Прагу, а диплому магистра економије (МБА) стиче на Rochester Institute of Technology у САД. Поседује државну лиценцу портфолио менаџера и положен државни испит. Члан је преговарачког тима Владе Републике Србије за придруживање Европској Унији, за област тржишне конкуренције и питање државне помоћи (поглавље 8). У својству члана управног одбора учествовао је у раду у више предузећа као што су: Енергопројект холдинг, Југословенско речно бродарство, ФИАТ аутомобили Србија, Застава група, итд. Милун Тривунац је рођен године у Београду. Течно говори енглески језик. Благоје Цонић Благоје Цонић је члан Надзорног одбора Јавног предузећа Електромрежа Србије, Београд. Цонић има 16 година радног искуства у безбедности саобраћаја, урбанистичком планирању и инжењерингу комуналне инфраструктуре. Каријеру је започео у Убу, године, као саобраћајни инспектор у општинској управи. Као помоћник командира Станице саобраћајне полиције у Ваљеву је радио на пословима увиђаја саобраћајних незгода и унапређења рада у ССП, у периоду од 2003 до године. У Општинској управи Уб био је начелник Одељења за имовинско правне послове, урбанизам и стамбено комуналне послове од средине до краја године, а затим је именован за директора ЈП Дирекција за уређење и изградњу Уб, где је до године руководио израдом најзначајнијих инфраструктурних пројеката у општини Уб. Од године ради у ЈП Дирекција за уређење и изградњу Уб у својству стручног сарадника за послове саобраћаја. Цонић је дипломирао на Саобраћајном факултету Универзитета у Београду. Члан је Инжењерске коморе Србије. Благоје Цонић је рођен године у Београду. Служи се енглеским језиком.

8 Винка Милановић Винка Милановић је члан Надзорног одбора Јавног предузећа Електромрежа Србије, Београд. По занимању је дипломирани економиста. Искуства и вештине писања и реализације пројеката стечена су током двогодишњег ангажмана у невладином сектору, на позицији финансијског менаџера. Од године dо 2014.године била је запослена у Министарству енергетике, развоја и заштите животне средине на позицији млађег саветника, а од године до данас запослена је у Влади Републике Србије - Кабинет потпредседнице Владе и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, на месту заменице шефа кабинета. Винка Милановић је рођена 1984.године у Љубовији. Служи се енглеским и руским језиком. Лепосава Милић Лепосава Милић је септембра именована за члана Надзорног одбора Јавног предузећа Електромрежa Србије, Београд. Дипломирани је економиста. Запослена је у Народној Банци Србије од године до данас, тренутно на месту помоћника генералног директора Завода за израду новчаница и кованог новца. Током двадесетогодишњег радног искуства у НБС усавршавала се и напредовала у оквиру система: првенствено као програмер у ИТ, затим у набавкама као сертификовани службеник за јавне набавке и руководилац и у финансијама као саветник за план и извештавање и истраживање тржишта. Лепосава Милић је рођена године у Београду. Удата је, и мајка двоје деце. Служи се енглеским и руским језиком.

9

Структура студијских програма

Структура студијских програма УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ АДУ, ФАКУЛТЕТ ТЕХНИЧКИХ НАУКА труктура студијских програма НОВИ АД 2010. пецијалистичке струковне студије трана 2 тудијски програм: ПРВА ГОДИНА татус П В ИР ДОН 1 IS001 Ефективни менаџмент

More information

Критеријуми за друштвене науке

Критеријуми за друштвене науке На састанку председника комисија друштвених и хуманистичких наука са представницима Министарства који је одржан 6. јуна, усклађени су критеријуми за истраживаче. Критеријуми за друштвене науке Услови за

More information

Curriculum Vitae (српски)

Curriculum Vitae (српски) Curriculum Vitae (српски) Име и презиме Сузана Стефановић Датум рођења 28.11.1968. Место рођења Ниш Држављанство српско Образовање Степен Иституција Датум дипломирани економиста Економски факултет Универзитета

More information

НАУЧНО ВЕЋЕ АСТРОНОМСКЕ ОПСЕРВАТОРИЈЕ БИЛТЕН РЕФЕРАТА. за избор у научна звања и избор и реизбор на одговарајуца радна места

НАУЧНО ВЕЋЕ АСТРОНОМСКЕ ОПСЕРВАТОРИЈЕ БИЛТЕН РЕФЕРАТА. за избор у научна звања и избор и реизбор на одговарајуца радна места НАУЧНО ВЕЋЕ АСТРОНОМСКЕ ОПСЕРВАТОРИЈЕ БИЛТЕН РЕФЕРАТА за избор у научна звања и избор и реизбор на одговарајуца радна места 28.12.2015. године Одговорни уредник: др Гојко Ђурашевић САДРЖАЈ: Избор у звање

More information

ФАКУЛТЕТИ ЗА СТУДИЈЕ ТУРИЗМА

ФАКУЛТЕТИ ЗА СТУДИЈЕ ТУРИЗМА Факултет за хотелијерство и туризам - Врњачка бања Адреса: Војвођанска бб, Врњачка бања Телефон: 034/370-191 Website: www.hit-vb.kg.ac.rs Email: hitvb@kg.ac.rs Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој

More information

ПРАВИЛНИК О СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ ПОСЛОВА У ЈАВНОМ ПРЕДУЗЕЋУ ЕЛЕКТРОМРЕЖА СРБИЈЕ. Члан 1.

ПРАВИЛНИК О СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ ПОСЛОВА У ЈАВНОМ ПРЕДУЗЕЋУ ЕЛЕКТРОМРЕЖА СРБИЈЕ. Члан 1. На основу члана 15. и члана 56., став 1., тачка 14. Статута Jaвног предузећа Електромрежа Србије, Београд (''Службени гласник РС'', бр. 9/2014 и 23/2015), а у вези са чланом 24. Закона о раду ( Службени

More information

О Д Л У К У о додели уговора

О Д Л У К У о додели уговора Научни институт за ветеринарство "Нови Сад" Руменачки пут 20 21000 Нови Сад, Р.Србија Scientific Veterinary Institute "Novi " Rumenacki put 20 21000 Novi, R.Serbia Tel. + 381 (0)21 4895-300; Fax: + 381(0)21

More information

ПРЕДАВАЧИ ПО ПОЗИВУ Проф. др Војко Ђукић Редовни Професор и Шеф Катедре за оториноларингологију Медицинског факултета у Београду Директор Клинике за о

ПРЕДАВАЧИ ПО ПОЗИВУ Проф. др Војко Ђукић Редовни Професор и Шеф Катедре за оториноларингологију Медицинског факултета у Београду Директор Клинике за о ОРЛ Симпозијум САВРЕМЕНИ ПРИСТУП ЛЕЧЕЊУ МАЛИГНЕ БОЛЕСТИ ЛАРИНКСА у склопу обележевања Светског Дана Гласа 20. april 2012. Хотел M, Београд ПРЕДАВАЧИ ПО ПОЗИВУ Проф. др Војко Ђукић Редовни Професор и Шеф

More information

Република Србија Министарство унутрашњих послова Сектор за ванредне ситуације

Република Србија Министарство унутрашњих послова Сектор за ванредне ситуације Република Србија Министарство унутрашњих послова Сектор за ванредне ситуације Конференција ИПАП Република Србија/ НАТО: Од плана до реализације Београд, 15.09.2015. године Област ванредних ситуација покривена

More information

ПРОФИЛ ПРЕДУЗЕЋА ENTERPRISE PROFILE

ПРОФИЛ ПРЕДУЗЕЋА ENTERPRISE PROFILE ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ПУТЕВИ СРБИЈЕ PUBLIC ENTERPRISE ROADS OF SERBIA ПРОФИЛ ПРЕДУЗЕЋА ENTERPRISE PROFILE 2012. 1 Зоран Дробњак, дипл. инж. грађ. генерални директор Јавног предузећа Путеви Србије Изградња савремених

More information

Др Милица Слијепчевић, 1. март 2016, Београд БИОГРАФИЈА

Др Милица Слијепчевић, 1. март 2016, Београд БИОГРАФИЈА Др Милица Слијепчевић, 1. март 2016, Београд БИОГРАФИЈА Основну и средњу школу завршила је у Чачку. На политиколошком смеру Факултета политичких наука дипломирала је 1985. године. На постдипломске студије

More information

1. Кандидат: др Јелена Радовановић

1. Кандидат: др Јелена Радовановић ИЗБОРНОМ ВЕЋУ МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ Одлуком Изборног већа Медицинског факултета у Крагујевцу, број 01-7641/7-10 од 4.11.2009 године, формирана је Комисија за припрему извештаја за избор кандидата

More information

ИНФОРМАТОР О РАДУ ЈП ЕМС

ИНФОРМАТОР О РАДУ ЈП ЕМС ИНФОРМАТОР О РАДУ ЈП ЕМС 1. Садржај 2. Основни подаци о информатору и предузећу... 3 3. Организациона структура... 5 4. Опис функција старешина... 10 5. Опис правила у вези са јавношћу рада......13 6.

More information

ФОНД ЗА ИНОВАЦИОНУ ДЕЛАТНОСТ Извештај о остваривању Програма рада за годину

ФОНД ЗА ИНОВАЦИОНУ ДЕЛАТНОСТ Извештај о остваривању Програма рада за годину ФОНД ЗА ИНОВАЦИОНУ ДЕЛАТНОСТ Извештај о остваривању Програма рада за 2011. годину Jануар, 2012 Садржај 1. Уводна реч... 3 2. Основни подаци о Фонду за иновациону делатност... 4 2.2 Организација и органи

More information

УСПЕШНА ГОДИНА НОВОГ ПОСЛОВОДСТВА ЈП ЕМС. Нова енергија даје резултате

УСПЕШНА ГОДИНА НОВОГ ПОСЛОВОДСТВА ЈП ЕМС. Нова енергија даје резултате WWW.EMS.RS ГОДИНА 8 ОКТОБАР 2013. СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАЊЕ ЛИСТ ЕЛЕКТРОМРЕЖЕ Е СРБИЈЕ УСПЕШНА ГОДИНА НОВОГ ПОСЛОВОДСТВА ЈП ЕМС Нова енергија даје резултате Мисија и визија Јавног предузећа Електромрежа Србије

More information

С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ

С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ Образац 4 Г Г) ГРУПАЦИЈА ДРУШТВЕНО-ХУМАНИСТИЧКИХ НАУКА С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ I - О КОНКУРСУ Назив факултета: Факултет организационих наука Ужа научна,

More information

Tel (0) ; Fax: + 381(0) ; web: ;

Tel (0) ; Fax: + 381(0) ; web:  ; Научни институт за ветеринарство "Нови Сад" Руменачки пут 20 21000 Нови Сад, Р.Србија Scientific Veterinary Institute "Novi Sad" Rumenacki put 20 21000 Novi Sad, R.Serbia Tel. + 381 (0)21 4895-300; Fax:

More information

О Д Л У К У о додели уговора

О Д Л У К У о додели уговора Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 516/2016-ЈН Датум: 24.11.2016. године

More information

Мастер студије Смер: Рачуноводство и ревизија

Мастер студије Смер: Рачуноводство и ревизија ФИНАНСИЈСКО ИЗВЕШТАВАЊЕ И МЕЂУНАРОДНА РАЧУНОВОДСТВЕНА РЕГУЛАТИВА Мастер студије Смер: Рачуноводство и ревизија Информације о предмету Предавања: проф. др Љиљана Дмитровић Шапоња Вежбе: др Сунчица Милутиновић

More information

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА ДЕКАНУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА ДЕКАНУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ФАКУЛТЕТ ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА 11000 Београд, Јове Илића 154 ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА ДЕКАНУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА Одлуком Изборног већа 05-02 бр. 4/31

More information

;

; Име и презиме Милица Жаревац Бошковић Изборно звање Предавач Телефон Е-маил m.zarevacboskovic@vts.edu.rs ; zarevac.milica@gmail.com Консултације Понедељак 13.00-15.00 Уже области Менаџмент и организација

More information

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ Еразмус +: програм Европске комисије намењен образовању Хоризонт 2020: програм Европске комисије намењен науци Обезбеђује финансирање пројеката у области образовања и усавршавања,

More information

Предмет: Извештај Комисије о пријављеним кандидатима за избор сарадника у звање сарадника у настави за ужу научну област Менаџмент људских ресурса.

Предмет: Извештај Комисије о пријављеним кандидатима за избор сарадника у звање сарадника у настави за ужу научну област Менаџмент људских ресурса. ДЕКАНУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА проф. др Милији Сукновићу ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА Предмет: Извештај Комисије о пријављеним кандидатима за избор сарадника у звање сарадника у

More information

С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ

С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ I - О КОНКУРСУ Назив факултета: Универзитет у Београду, Факултет организационих наука Ужа научна, oдносно уметничка област: Менаџмент

More information

ЗАХТЕВ ЗА ПРЕВОЂЕЊЕ У РЕГИСТАР ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКТА

ЗАХТЕВ ЗА ПРЕВОЂЕЊЕ У РЕГИСТАР ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКТА ЗАХТЕВ ЗА ПРЕВОЂЕЊЕ У РЕГИСТАР ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКТА Република Србија Агенција за привредне регистре ПУНО ПОСЛОВНО ИМЕ ПРИВРЕДНОГ СУБЈЕКТА Правна форма: доо од ад кд задруга Седиште Друго: Део пословног

More information

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ Београд 26. април 2018. године ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ Одлуком Изборног већа Правног факултета Универзитета у Београду, која је донета

More information

NIS HOLDS 9TH ANNUAL GENERAL MEETING

NIS HOLDS 9TH ANNUAL GENERAL MEETING NIS HOLDS 9TH ANNUAL GENERAL MEETING NIS j.s.c. Novi Sad Shareholders Assembly has held its 9th Annual General Meeting on 27 June 2017 and promulgated the Decision on 2016 profit distribution, dividend

More information

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ Одлуком Изборног већа Грађевинског факултета Универзитета у Београду од 14.09.2017. године, именовани смо за референте по расписаном конкурсу

More information

TРЖИШТЕ ЕЛЕКТРОНСКИХ КОМУНИКАЦИЈА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У ГОДИНИ

TРЖИШТЕ ЕЛЕКТРОНСКИХ КОМУНИКАЦИЈА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У ГОДИНИ TРЖИШТЕ ЕЛЕКТРОНСКИХ КОМУНИКАЦИЈА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У 2013. ГОДИНИ др Милан Јанковић, директор Општи приказ Број становника: 7,18милиона (без Косова и Метохије) Укупна површина: 88.502 km² БДП у 2013:

More information

Информатор НИЈЕ СВАКО ЗНАЊЕ ИСТО

Информатор НИЈЕ СВАКО ЗНАЊЕ ИСТО ЕКОНОМСКА АНАЛИЗА И ПОЛИТИКА МАРКЕТИНГ РАЧУНОВОДСТВО, РЕВИЗИЈА И ФИНАНСИЈСКО УПРАВЉАЊЕ ТРГОВИНСКИ МЕНАЏМЕНТ И МАРКЕТИНГ ФИНАНСИЈЕ, БАНКАРСТВО И ОСИГУРАЊЕ СТАТИСТИКА, ИНФОРМАТИКА И КВАНТИТАТИВНЕ ФИНАНСИЈЕ

More information

ИНТЕРНИ АКТ - ПРАВИЛНИК

ИНТЕРНИ АКТ - ПРАВИЛНИК Број: 3707/XVI-13 Датум: 27.11.2015.год. ИНТЕРНИ АКТ - ПРАВИЛНИК О ПОСТУПКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ КОД НАРУЧИОЦА: ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН 1 На основу члана 22. став 1. Закона о јавним набавкама (,,Сл.гласник

More information

МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ Веће за мастер aкадемске студије 25. децембар године. Студијска група: Менаџмент људских ресурса

МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ Веће за мастер aкадемске студије 25. децембар године. Студијска група: Менаџмент људских ресурса МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ Веће за мастер aкадемске студије 25. децембар 2017. године Студијски програм: МЕНАЏМЕНТ Студијска група: Менаџмент људских ресурса 001 Одобрава се израда завршног мастер рада кандидата

More information

КВАРТАЛНИ ИЗВЕШТАЈ. за трећи квартал 2017.

КВАРТАЛНИ ИЗВЕШТАЈ. за трећи квартал 2017. КВАРТАЛНИ ИЗВЕШТАЈ за трећи квартал 2017. 0 Квартални извештај за трећи квартал 2017. године представља веродостојан приказ развоја и резултата пословања НИС Групе остварених у трећем кварталу 2017. године.

More information

НАУЧНО-НАСТАВНОМ ВЕЋУ. Предмет: Реферат о урађеној докторској дисертацији кандидата мр Вјекослава Бобара

НАУЧНО-НАСТАВНОМ ВЕЋУ. Предмет: Реферат о урађеној докторској дисертацији кандидата мр Вјекослава Бобара УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ФАКУЛТЕТ ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА НАУЧНО-НАСТАВНОМ ВЕЋУ Предмет: Реферат о урађеној докторској дисертацији кандидата мр Вјекослава Бобара Одлуком бр. 3/79-1 од 24.09.2014. године, именовани

More information

СТАТУТ СИНДИКАТА РАДНИКА ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ СРБИЈЕ

СТАТУТ СИНДИКАТА РАДНИКА ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ СРБИЈЕ СТАТУТ СИНДИКАТА РАДНИКА ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ СРБИЈЕ (Пречишћен текст ) Централа Синдиката радника ЕПС-а 8.07.2016 године 1 Централа Синдиката ЕПС а Број:264/16 Датум: 19.07.2016. године Београд На основу члана

More information

КВАРТАЛНИ ИЗВЕШТАЈ ЗА ДРУГИ КВАРТАЛ ГОДИНЕ

КВАРТАЛНИ ИЗВЕШТАЈ ЗА ДРУГИ КВАРТАЛ ГОДИНЕ КВАРТАЛНИ ИЗВЕШТАЈ ЗА ДРУГИ КВАРТАЛ 2016. ГОДИНЕ Q2 2016. Квартални извештај Квартални извештај за други квартал 2016. године представља веродостојан приказ развоја и резултата пословања НИС Групе остварених

More information

С А Ж Е Т А К ИЗВЕШТАЈА КОМИСИЈЕ О ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ I - О КОНКУРСУ

С А Ж Е Т А К ИЗВЕШТАЈА КОМИСИЈЕ О ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ I - О КОНКУРСУ С А Ж Е Т А К ИЗВЕШТАЈА КОМИСИЈЕ О ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ I - О КОНКУРСУ Назив факултета: ФАКУЛТЕТ ЗА ФИЗИЧКУ ХЕМИЈУ Ужа научна, односно уметничка област: ФИЗИЧКА ХЕМИЈА- БИОФИЗИЧКА ХЕМИЈА

More information

ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ ПОСЛОВА У ФОНДАЦИЈИ РЕГИСТАР НАЦИОНАЛНОГ ИНТЕРНЕТ ДОМЕНА СРБИЈЕ

ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ ПОСЛОВА У ФОНДАЦИЈИ РЕГИСТАР НАЦИОНАЛНОГ ИНТЕРНЕТ ДОМЕНА СРБИЈЕ На основу Закона о раду ("Службени гласник РС", бр. 24/05 и 61/05), Статута Фондације и Одлуке Управног одбора РНИДС-а о утврђивању услова и описа послова за радно место директора РНИДС-а од 1. 4. 2013,

More information

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ Предмет: Извештај Комисије о пријављеним кандидатима за избор у звање доцента за ужу научну област Meнаџмент људских ресурса Одлуком

More information

6th REGULAR SESSION OF NIS J.S.C. SHAREHOLDERS' ASSEMBLY

6th REGULAR SESSION OF NIS J.S.C. SHAREHOLDERS' ASSEMBLY 6th REGULAR SESSION OF NIS J.S.C. SHAREHOLDERS' ASSEMBLY The decision on profit distribution for 2013, dividend payment and determining of the total amount of retained earnings of the Company was adopted

More information

БИЛТЕН БР. 51 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ

БИЛТЕН БР. 51 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ БИЛТЕН БР. 51 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ЗБИРНИ ПРЕГЛЕД ПЛАСМАНА ЕКИПА НА СВИМ ТАКМИЧЕЊИМА У СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНУ ПОБЕДНИК КУП РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРКЕ У СЕЗОНИ 2017-2018. ГОДИНУ ЈЕ:

More information

УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ Гоце Делчева 8, Београд

УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ Гоце Делчева 8, Београд fmz Анализа пословања др Маја Андријашевић, доцент 1. Значај финансијске анализе за процес доношења одлука 2. Анализа финансијске ситуације привредног друштва 3. Анализа у функцији унапређења успешности

More information

ПРАВИЛНИК О УНУТРАШЊОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ РАДНИХ МЕСТА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ ГРАДА ПОЖАРЕВЦА ГЛАВА ПРВА. Основне одредбе. Члан 1.

ПРАВИЛНИК О УНУТРАШЊОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ РАДНИХ МЕСТА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ ГРАДА ПОЖАРЕВЦА ГЛАВА ПРВА. Основне одредбе. Члан 1. На основу члана 59. став 2, члана 66. став 5. и став 7. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник РС, број 129/07 и 83/14-др.закон), члана 46. Закона о државним службеницима ( Службени гласник РС,

More information

ТАБЕЛА ЗА ОЦЕНУ ИСПУЊЕЊА УСЛОВА ЗА ПОНОВНИ ИЗБОР У ЗВАЊЕ ВАНРЕДНОГ ПРОФЕСОРА

ТАБЕЛА ЗА ОЦЕНУ ИСПУЊЕЊА УСЛОВА ЗА ПОНОВНИ ИЗБОР У ЗВАЊЕ ВАНРЕДНОГ ПРОФЕСОРА ТАБЕЛА ЗА ОЦЕНУ ИСПУЊЕЊА УСЛОВА ЗА ПОНОВНИ ИЗБОР У ЗВАЊЕ ВАНРЕДНОГ ПРОФЕСОРА Према Правилнику о избору у звање наставника и сарадника Електротехничког факултета Универзитета у Београду, који је донет одлуком

More information

ПРЕГЛЕД ОБРАЧУНА ПДВ ЗА ПОРЕСКИ ПЕРИОД ОД ДО 20. ГОДИНЕ

ПРЕГЛЕД ОБРАЧУНА ПДВ ЗА ПОРЕСКИ ПЕРИОД ОД ДО 20. ГОДИНЕ Образац ПО ПРЕГЛЕД ОБРАЧУНА ЗА ПОРЕСКИ ПЕРИОД ОД ДО 20. ГОДИНЕ ПОДАЦИ О ПОДНОСИОЦУ Назив, односно име и презиме и адреса ПИБ У Обрасцу ПО износи се уписују у динарима, без децимала 1. ПРОМЕТ ДОБАРА И УСЛУГА

More information

БЕЗБЕДНОСТ РАДНЕ И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ И ОБРАЗОВАЊЕ

БЕЗБЕДНОСТ РАДНЕ И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ И ОБРАЗОВАЊЕ УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ Ненад Живковић БЕЗБЕДНОСТ РАДНЕ И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ И ОБРАЗОВАЊЕ Ниш, 2010. Ненад Живковић БЕЗБЕДНОСТ РАДНЕ И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ВАНРЕДНЕ

More information

Напомена: Ажурирање списка курсева и тестова по програму КЕ извршено у 7:00

Напомена: Ажурирање списка курсева и тестова по програму КЕ извршено у 7:00 Напомена: Ажурирање списка курсева и тестова по програму КЕ извршено 08.03. 2016 у 7:00 10.03.2016. 14,00 часова Удружење здравствених радника града Сремска Митровица Превенција нарушавања функције локомоторног

More information

ИЗВЕШТАЈ О ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА НА КОНКУРС ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ НАСТАВНИКА УНИВЕРЗИТЕТА - oбавезна садржина -

ИЗВЕШТАЈ О ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА НА КОНКУРС ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ НАСТАВНИКА УНИВЕРЗИТЕТА - oбавезна садржина - НАЗИВ ФАКУЛТЕТА ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ Образац 4 ИЗВЕШТАЈ О ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА НА КОНКУРС ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ НАСТАВНИКА УНИВЕРЗИТЕТА - oбавезна садржина - (Свака рубрика мора бити попуњена.)

More information

ПРЕДАВАЧИ ПО ПОЗИВУ / INVITED LECTURER

ПРЕДАВАЧИ ПО ПОЗИВУ / INVITED LECTURER ПРЕДАВАЧИ ПО ПОЗИВУ / INVITED LECTURER Prof. Dr.med. Dr.h.c.Sopko Joseph Professor of Otorhinolaryngology and Phoniatrics, Kantonsspital Aarau, University Basel Prof. dr Mihael Podvinec Professor of Otorhinolaryngology,

More information

ОДЛУКУ О УТВРЂИВАЊУ ПРОСЕЧНИХ ЦЕНА КВАДРАТНОГ МЕТРА НЕПОКРЕТНОСТИ ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ ЗА 2018

ОДЛУКУ О УТВРЂИВАЊУ ПРОСЕЧНИХ ЦЕНА КВАДРАТНОГ МЕТРА НЕПОКРЕТНОСТИ ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ ЗА 2018 На основу чл.6, 6а и 7. Закона о порезима на имовину (Сл. Гласник РС'', бр. 26/01, 45/02, 80/02, 135/04, 61/07, 5/09, 101/10, 24/11, 78/11, 57/12-УС и 47/13 и 68/14-др.закон), члана 6. и 11. Закона о финансирању

More information

Информатор о раду "Електровојводина" д.о.о. Нови Сад

Информатор о раду Електровојводина д.о.о. Нови Сад ЈП ЕПС, Београд Привредно друштво за дистрибуцију електричне енергије "Електровојводина" д.о.о. Нови Сад Информатор о раду "Електровојводина" д.о.о. Нови Сад 2006-2015 ---------------------------------------

More information

MАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ Веће студијских програма мастер академских студија 3. децембар године. Студијски програм: МЕНАЏМЕНТ

MАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ Веће студијских програма мастер академских студија 3. децембар године. Студијски програм: МЕНАЏМЕНТ MАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ Веће студијских програма мастер академских студија 3. децембар 2018. године Студијски програм: МЕНАЏМЕНТ Студијска група: Управљање пројектима 001 Одобрава се израда завршног мастер

More information

PROGRAMME AID FOR TRADE - SUPPORT OF TRADE DEVELOPMENT IN SERBIA

PROGRAMME AID FOR TRADE - SUPPORT OF TRADE DEVELOPMENT IN SERBIA СЕМИНАР ЛЕСКОВАЦ ПОДРШКА МСПД У СРБИЈИ РЕАЛИЗАЦИЈА МЕЂУНАРОДНИХ ПРОЈЕКАТА, ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА 06-08. новембар 2012 Стојана Љубића 12, Лековац, Велика сала SEMINAR LESKOVAC SUPPORT FOR SMEs IN SERBIA

More information

ДИПЛОМИРАНИ ЕЛЕКТРОИНЖЕЊЕР

ДИПЛОМИРАНИ ЕЛЕКТРОИНЖЕЊЕР ДИПЛОМИРАНИ ЕЛЕКТРОИНЖЕЊЕР Студенти који упишу Одсек за енергетику ЕТФ опредељују се за позив електроинжењера. Позив електроинжењера: Електроинжењер решава проблеме, ствара нове пословне могућности, креира

More information

Извештај о раду за годину. ФОНД ЗА ИНОВАЦИОНУ ДЕЛАТНОСТ Извештај о остваривању Програма рада за годину

Извештај о раду за годину. ФОНД ЗА ИНОВАЦИОНУ ДЕЛАТНОСТ Извештај о остваривању Програма рада за годину ФОНД ЗА ИНОВАЦИОНУ ДЕЛАТНОСТ Извештај о остваривању Програма рада за 2016. годину Март, 2017 Садржај Уводна реч... 1 1. Основни подаци о Фонду за иновациону делатност... 3 1.1. Делатност Фонда за иновациону

More information

ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ ПОСЛОВА У ФОНДАЦИЈИ РЕГИСТАР НАЦИОНАЛНОГ ИНТЕРНЕТ ДОМЕНА СРБИЈЕ

ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ ПОСЛОВА У ФОНДАЦИЈИ РЕГИСТАР НАЦИОНАЛНОГ ИНТЕРНЕТ ДОМЕНА СРБИЈЕ На основу Закона о раду и Статута РНИДС-а, директор Фондације Регистар националног интернет домена Србије, доноси: ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ ПОСЛОВА У ФОНДАЦИЈИ РЕГИСТАР НАЦИОНАЛНОГ ИНТЕРНЕТ

More information

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ. СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ГРАДИШКА ОЈП: Код Sberbank а.д. Б.Лука и РЈП: Нова банка а.д.

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ. СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ГРАДИШКА ОЈП: Код Sberbank а.д. Б.Лука и РЈП: Нова банка а.д. СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ГРАДИШКА ОЈП: 567-323-0000645-84 Код Sberbank а.д. Б.Лука и РЈП:555-007-050348883-60 Нова банка а.д. Бања Лука Година XLV Број: 5/7 09. 06. 207. године Уређује редакциони одбор Главни

More information

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА МИНИСТАРСТВО КОМУНИКАЦИЈА И ТРАНСПОРТА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ РЕГИОНАЛНА РАДИОНИЦА О БЕЗБЈЕДНОСТИ У ДРУМСКОМ САОБРАЋАЈУ

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА МИНИСТАРСТВО КОМУНИКАЦИЈА И ТРАНСПОРТА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ РЕГИОНАЛНА РАДИОНИЦА О БЕЗБЈЕДНОСТИ У ДРУМСКОМ САОБРАЋАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА МИНИСТАРСТВО КОМУНИКАЦИЈА И ТРАНСПОРТА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ РЕГИОНАЛНА РАДИОНИЦА О БЕЗБЈЕДНОСТИ У ДРУМСКОМ САОБРАЋАЈУ Мирослав Ђерић 2 СТРУКТУРА И КЉУЧНИ АКТЕРИ Министарство комуникација

More information

Стандарди у области безбедности ИKТ-а. Драган Вуксановић, Институт за стандардизацију Србије

Стандарди у области безбедности ИKТ-а. Драган Вуксановић, Институт за стандардизацију Србије Стандарди у области безбедности ИKТ-а Драган Вуксановић, Институт за стандардизацију Србије Стандарди у области ИКТ-а Стандардизацијом у области информационих технологија највећим делом бави се ISO/IEC

More information

Вансудске активности судија Врховног касационог суда у години:

Вансудске активности судија Врховног касационог суда у години: Вансудске активности судија Врховног касационог суда у 2016. години: Конференције - Конференција Транспарентност и приватност у судским одлукама, у организацији Партнера за демократске промене Србија,

More information

Изборном већу Факултета организационих наука

Изборном већу Факултета организационих наука Универзитет у Београду Факултет организационих наука Јове Илића 154. Београд Број: Изборном већу Факултета организационих наука Одлуком Изборног већа Факултета организационих наука 05-02 бр. 4/33 од 14.03.2017.

More information

ЗАВОД ЗА ВРЕДНОВАЊЕ КВАЛИТЕТА ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА

ЗАВОД ЗА ВРЕДНОВАЊЕ КВАЛИТЕТА ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА Република Србија ЗАВОД ЗА ВРЕДНОВАЊЕ КВАЛИТЕТА ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА ИНФОРМАТОР О РАДУ АВГУСТ 2015. ЗАВОД ЗА ВРЕДНОВАЊЕ КВАЛИТЕТА ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА ФАБРИСОВА 10, БЕОГРАД ТЕЛ.: 206 7000 ФАКС: 206

More information

ДЕКАНУ ФАКУЛТЕТА МЕДИЦИНСКИХ НАУКА У КРАГУЈЕВЦУ

ДЕКАНУ ФАКУЛТЕТА МЕДИЦИНСКИХ НАУКА У КРАГУЈЕВЦУ ДЕКАНУ ФАКУЛТЕТА МЕДИЦИНСКИХ НАУКА У КРАГУЈЕВЦУ Комисија за припрему извештаја у саставу: 1. проф. др Јанко Ђурић - председник, ванредни професор за ужу научну 2. доц. др Александра Димитријевић - члан,

More information

Позивају се студенти завршних година и апсолвенти следећих високообразованих институција у Републици Србији:

Позивају се студенти завршних година и апсолвенти следећих високообразованих институција у Републици Србији: Министарство енергетике, развоја и заштите животне средине и Универзитет у Београду, Универзитет у Новом Саду, Универзитет у Крагујевцу, Универзитет у Нишу и Универзитет у Новом Пазару расписују КОНКУРС

More information

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ФАКУЛТЕТ ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА Јове Илића 154 11 010 Београд ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ФАКУЛТЕТА ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ Одлуком Изборног већа Факултета организационих наука

More information

Y saorr. YHlIBEP3lITET. 1I3liOPHOM BEllY

Y saorr. YHlIBEP3lITET. 1I3liOPHOM BEllY YHlIBEP3lITET rpa'debiihckii akyjitet 1I3liOPHOM BEllY Y saorr OLl:JIYKOM 1136opHor seha Fpaheanacxor akyjiteta YHI1Bep311TeTa Y Beorpany OLl: 22.11.2018. roll:i1he ozrpehena CMO sa qjiahobe Koxacaje

More information

Организација система јавних набавки као елемент инвестиционих активности у дистрибутивном предузећу

Организација система јавних набавки као елемент инвестиционих активности у дистрибутивном предузећу Организација система јавних набавки као елемент инвестиционих активности у дистрибутивном предузећу Дарко Милетић 835/2013 Факултет техничких наука, Чачак Инжењерски менаџмент, 2014/2015 mileticdarko80@gmail.com

More information

године Београд, /206 УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ВЕЋЕ НАУЧНИХ ОБЛАСТИ ТЕХНИЧКИХ НАУКА

године Београд, /206 УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ВЕЋЕ НАУЧНИХ ОБЛАСТИ ТЕХНИЧКИХ НАУКА 05.12.2012. године Београд, 04-03-11/206 УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ВЕЋЕ НАУЧНИХ ОБЛАСТИ ТЕХНИЧКИХ НАУКА Београд Студентски трг бр 1 У прилогу дописа достављамо Вам потребну документацију за давање сагласности

More information

ДЕПОЛИТИЗАЦИЈА И ПРОФЕСИОНАЛИЗАЦИЈА УПРАВЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ *

ДЕПОЛИТИЗАЦИЈА И ПРОФЕСИОНАЛИЗАЦИЈА УПРАВЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ * Зборник радова Правног факултета у Новом Саду, 4/2013 Оригинални научни рад 35.075(49.11) doi:10.5937/zrpfns47-5216 Др Зоран Лончар, доцент Универзитет у Новом Саду Правни факултет у Новом Саду ДЕПОЛИТИЗАЦИЈА

More information

ИНФОРМАТОР О ОРГАНИЗАЦИЈИ И РАДУ ОРГАНА ГРАДА БЕОГРАДА

ИНФОРМАТОР О ОРГАНИЗАЦИЈИ И РАДУ ОРГАНА ГРАДА БЕОГРАДА ИНФОРМАТОР О ОРГАНИЗАЦИЈИ И РАДУ ОРГАНА ГРАДА БЕОГРАДА БЕОГРАД, Јануар 2017. САДРЖАЈ ОСНОВНИ ПОДАЦИ О ОРГАНИМА ГРАДА БЕОГРАДА И ИНФОРМАТОРУ... 3 ОРГАНИЗАЦИОНА СТРУКТУРА... 4 ГРАФИЧКИ ПРИКАЗ ОРГАНИЗАЦИОНЕ

More information

И Н Ф О Р М А Т О Р О Р А Д У

И Н Ф О Р М А Т О Р О Р А Д У И Н Ф О Р М А Т О Р О Р А Д У ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА СТАРА ПЛАНИНА Подаци ажурирани закључно са 17.10.2017. Страна 1 2016-2017. 1. САДРЖАЈ: 1. САДРЖАЈ:... 2 2. ОСНОВНИ ПОДАЦИ О ДРЖАВНОМ ОРГАНУ И ИНФОРМАТОРУ...

More information

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ ИЗВЕШТАЈ

ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ ИЗВЕШТАЈ ИЗБОРНОМ ВЕЋУ ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ Одлуком Изборног већа Грађевинског факултета у Београду од 26.10.2017. године именовани смо за референте по конкурсу расписаном за избор једног

More information

ИНФОРМАТОР О РАДУ. Година IX, Број 9, Mart године.

ИНФОРМАТОР О РАДУ. Година IX, Број 9, Mart године. ИНФОРМАТОР О РАДУ Јавног предузећа Електромрежа Србије Година IX, Број 9, Mart 2014. године www.ems.rs Београд, Maрт 2014 ИНФОРМАТОР О РАДУ ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА ЕЛЕКТРОМРЕЖА СРБИЈЕ 1. Садржај 2. Основни подаци

More information

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ОБРАЗАЦ - 2 НАЗИВ ФАКУЛТЕТА

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ОБРАЗАЦ - 2 НАЗИВ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ОБРАЗАЦ 2 НАЗИВ ФАКУЛТЕТА ОБРАЗАЦ ЗА ПИСАЊЕ ИЗВЕШТАЈА О ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА НА КОНКУРС ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ САРАДНИКА УНИВЕРЗИТЕТА oбавезна садржина I ПОДАЦИ О КОНКУРСУ, КОМИСИЈИ

More information

ИЗВЕШТАЈ О ПОСЛОВАЊУ

ИЗВЕШТАЈ О ПОСЛОВАЊУ ИЗВЕШТАЈ О ПОСЛОВАЊУ Јануар Важни догађаји у 2011. Објављена понуда Гаспром њефта за преузимање акција мањинских акционара Април Управни одбор НИС а.д. Нови Сад усвојио је дугорочну стратегију развоја

More information

П Р А В И Л Н И К О УСЛОВИМА, НАЧИНУ И ПОСТУПКУ СТИЦАЊА ЗВАЊА И ЗАСНИВАЊА РАДНОГ ОДНОСА НАСТАВНИКА И САРАДНИКА

П Р А В И Л Н И К О УСЛОВИМА, НАЧИНУ И ПОСТУПКУ СТИЦАЊА ЗВАЊА И ЗАСНИВАЊА РАДНОГ ОДНОСА НАСТАВНИКА И САРАДНИКА На основу члана 74 став 12 и члана 82 став 5 Закона о високом образовању (,,Службени гланик РС бр.88/2017), и на основу члана 33 став 1 тачка 1 Статута ВТШСС-Звечан, Наставностручно веће Високе техничке

More information

Вансудске активности судија Врховног касационог суда у години:

Вансудске активности судија Врховног касационог суда у години: Вансудске активности судија Врховног касационог суда у 2017. години: Конференције -Конференција Правосуђе у процесу европских интеграција: Изазови и могућности за делотворну заштиту људских права, у организацији

More information

OДСЈЕК ЗА ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БИЈЕЉИНА

OДСЈЕК ЗА ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БИЈЕЉИНА OДСЈЕК ЗА ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И ЕВРОПСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БИЈЕЉИНА OДСЈЕК ЗА ЛЕР И ЕИ ОСНОВАН 2009. ГОДИНЕ У САСТАВУ КАБИНЕТА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЕКСПЕДИТИВАН И ПРОФЕСИОНАЛАН ТИМ СТРУКТУРА

More information

менаџмент, уписао је школске 1998/99. године, а дипломирао године, са просечном оценом 9,15 и стекао академски назив дипломирани економист

менаџмент, уписао је школске 1998/99. године, а дипломирао године, са просечном оценом 9,15 и стекао академски назив дипломирани економист Образац 4 НАЗИВ ФАКУЛТЕТА: ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ ИЗВЕШТАЈ О ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА НА КОНКУРС ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ НАСТАВНИКА УНИВЕРЗИТЕТА - oбавезна садржина - (Свака рубрика мора

More information

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ - ФАКУЛТЕТ ПОЛИТИЧКИХ НАУКА Београд, Јове Илића 165, тел факс е-mail:

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ - ФАКУЛТЕТ ПОЛИТИЧКИХ НАУКА Београд, Јове Илића 165, тел факс е-mail: Редни број ПРЕДМЕТ-НАСТАВНИК ДАТУМ САТ СЛУШ. СОЦИОЛОГИЈА УВОД У ПОЛИТИЧКУ ТЕОРИЈУ проф. др Драган Симеуновић доц. др Ивана Дамњановић ИСТОРИЈА АНТИЧКЕ И СРЕДЊЕВЕКОВНЕ ПОЛИТИЧКЕ МИСЛИ 16. IX писмени: усмени:

More information

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О НАБАВЦИ /17

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О НАБАВЦИ /17 Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:16.6.2017. u 13:44 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

More information

С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ

С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ Образац 4 A А) ГРУПАЦИЈА ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКИХ НАУКА С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ I - О КОНКУРСУ Назив факултета: Факултет организационих наука Ужа научна,

More information

На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, доноси следећу:

На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, доноси следећу: Посл.бр. 10-17/16/5 дана 14.07.2016. године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, доноси следећу: ОДЛУКУ О ДОДЕЛИ УГОВОРА О ЈАВНОЈ НАБАВЦИ

More information

ПРАВНА ПРИРОДА АГЕНЦИЈЕ ЗА БОРБУ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ УСТАВНО-ПРАВНИ, УПРАВНО-ПРАВНИ И УПОРЕДНО-ПРАВНИ АСПЕКТИ

ПРАВНА ПРИРОДА АГЕНЦИЈЕ ЗА БОРБУ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ УСТАВНО-ПРАВНИ, УПРАВНО-ПРАВНИ И УПОРЕДНО-ПРАВНИ АСПЕКТИ Зборник радова Правног факултета у Новом Саду, 4/2012 Оригинални научни рад 354:343.352(497.11) doi:10.5937/zrpfns46-3174 Др Александар Мартиновић, доцент Правног факултета у Новом Саду ПРАВНА ПРИРОДА

More information

Република Србија Град Крушевац

Република Србија Град Крушевац Република Србија Град Крушевац Информатор о раду Органа града Крушевца - Скупштинa града, Градоначелник, Градско веће и Градска управа - Крушевац 2018 Садржај: 1 Основни подаци о државном органу и информатору...

More information

Оператор дистрибутивног система ЕПС Дистрибуција д.о.о. Београд Регионални центар Електровојводина, Нови Сад. Информатор о раду

Оператор дистрибутивног система ЕПС Дистрибуција д.о.о. Београд Регионални центар Електровојводина, Нови Сад. Информатор о раду ЈП ЕПС, Београд Оператор дистрибутивног система ЕПС Дистрибуција д.о.о. Београд Регионални центар Електровојводина, Нови Сад Информатор о раду Регионални центар Електровојводина, Нови Сад 2006-2015 ---------------------------------------

More information

ИНФОРМАЦИОНО-КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ КАО ПОДСТИЦАЈНИ ФАКТОР ЕВОЛУЦИЈЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ КА LEAN УПРАВИ

ИНФОРМАЦИОНО-КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ КАО ПОДСТИЦАЈНИ ФАКТОР ЕВОЛУЦИЈЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ КА LEAN УПРАВИ ЕКОНОМИКА Vol. 60, април-јун 2014, бр. 2 ISSN 0350-137X, EISSN 2334-9190, UDK 338 (497,1) Стр. 199-208 Јелена Лукић 1 Parallel d.o.o. Beograd Владимир Мирковић 2 Sberbank a.d. Beograd ПРЕГЛЕДНИ РАД Рад

More information

ИНФОРМАТОР О РАДУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ

ИНФОРМАТОР О РАДУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ Савски венац www.savskivenac.rs ИНФОРМАТОР О РАДУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ Б е о г р а д С А Д Р Ж А Ј 1. ПОДАЦИ О ИНФОРМАТОРУ... 3 2. ОСНОВНИ ПОДАЦИ О ГРАДСКОЈ ОПШТИНИ... 4 3. ОРГАНИЗАЦИОНА СТРУКТУРА

More information

С А Ж Е Т А К ИЗВЕШТАЈА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ

С А Ж Е Т А К ИЗВЕШТАЈА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ С А Ж Е Т А К ИЗВЕШТАЈА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ I - О КОНКУРСУ Назив факултета: Машински факултет Универзитета у Београду Ужа научна, oдносно уметничка област: Техничка физика

More information

РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО СПОЉНИХ ПОСЛОВА ИНФОРМАТОР О РАДУ

РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО СПОЉНИХ ПОСЛОВА ИНФОРМАТОР О РАДУ РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО СПОЉНИХ ПОСЛОВА ИНФОРМАТОР О РАДУ Београд, март 2014. године Садржај: 1. Основни подаци о Министарству спољних послова и информатору... 3 2. Организациона структура МСП...

More information

Образац 4 В С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ ДОЦЕНТА

Образац 4 В С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ ДОЦЕНТА Образац 4 В В) ГРУПАЦИЈА ТЕХНИЧКО-ТЕХНОЛОШКИХ НАУКА С А Ж Е Т А К РЕФЕРАТА КОМИСИЈЕ O ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ ДОЦЕНТА I - О КОНКУРСУ Назив факултета: Факултет организационих наука, Универзитет

More information

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ОБРАЗАЦ - 2 НАЗИВ ФАКУЛТЕТА

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ОБРАЗАЦ - 2 НАЗИВ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ОБРАЗАЦ - 2 НАЗИВ ФАКУЛТЕТА ОБРАЗАЦ ЗА ПИСАЊЕ ИЗВЕШТАЈА О ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА НА КОНКУРС ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ САРАДНИКА УНИВЕРЗИТЕТА -oбавезна садржина- I ПОДАЦИ О КОНКУРСУ, КОМИСИЈИ

More information

ВАРИЈЕТЕТИ И АСИМЕТРИЧНОСТИ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ 1

ВАРИЈЕТЕТИ И АСИМЕТРИЧНОСТИ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ 1 ВАРИЈЕТЕТИ И АСИМЕТРИЧНОСТИ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ 1 Доц. др Далибор Кекић Криминалистичко-полицијска академија, Београд dalibor.kekic@kpa.edu.rs Милош Миленковић Министарство унутрашњих

More information

Позивају се студенти завршних година и апсолвенти следећих високообразовних институција у Београду:

Позивају се студенти завршних година и апсолвенти следећих високообразовних институција у Београду: Универзитет у Београду и Градска управа Града Београда расписују КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ УНИВЕРЗИТЕТСКЕ РАДНЕ ПРАКСЕ У ЈАВНИМ И ЈАВНИМ КОМУНАЛНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА И ГРАДСКОЈ УПРАВИ Позивају се студенти

More information

ПРАВА И ДУЖНОСТИ ДРЖАВНИХ СЛУЖБЕНИКА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

ПРАВА И ДУЖНОСТИ ДРЖАВНИХ СЛУЖБЕНИКА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ Мр Зоран Јовановић, асистент Правни факултет Универзитета у Крагујевцу Драгомир Јанковић, Извршни директор Европског економског института Европске Комисије у Бриселу UDK: 35.086/.087 ПРАВА И ДУЖНОСТИ ДРЖАВНИХ

More information

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О НАБАВЦИ /18

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О НАБАВЦИ /18 Адреса: Maršala Tita 9a/I Телефон: (033) 251-590 Факс: (033) 251-595 Е-маил: ejn@javnenabavke.gov.ba Wеб: https://www.ejn.gov.ba Датум и вријеме слања обавјештења на објаву:12.2.2018. u 14:30 ОБАВЈЕШТЕЊЕ

More information

Demokratski prvaci NARODNI POSLANICI DEMOKRATSKE STRANKE ( ) Demokratska stranka Istra`iva~ko-izdava~ki centar

Demokratski prvaci NARODNI POSLANICI DEMOKRATSKE STRANKE ( ) Demokratska stranka Istra`iva~ko-izdava~ki centar Demokratski prvaci NARODNI POSLANICI DEMOKRATSKE STRANKE (2004 2007) Demokratska stranka Istra`iva~ko-izdava~ki centar МАЛА БИБЛИОТЕКА СРБИЈА 21 НОВИ ПОЧЕТАК ДЕМОКРАТСКИ ПРВАЦИ НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ ДЕМОКРАТСКЕ

More information

МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ Веће за мастер aкадемске студије 10. јул године. Студијски програм: МЕНАЏМЕНТ

МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ Веће за мастер aкадемске студије 10. јул године. Студијски програм: МЕНАЏМЕНТ МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ Веће за мастер aкадемске студије 10. јул 2017. године Студијски програм: МЕНАЏМЕНТ Студијска група: Maркетинг менаџмент и односи с јавношћу 001 Одобрава се израда завршног мастер

More information

О Д Л У К У о додели уговора

О Д Л У К У о додели уговора Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 35/2018-ЈН Датум: 07.03.2018. године

More information

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ОБРАЗАЦ - 2 ФАКУЛТЕТ ТЕХНИЧКИХ НАУКА

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ОБРАЗАЦ - 2 ФАКУЛТЕТ ТЕХНИЧКИХ НАУКА УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ОБРАЗАЦ 2 ФАКУЛТЕТ ТЕХНИЧКИХ НАУКА ОБРАЗАЦ ЗА ПИСАЊЕ ИЗВЕШТАЈА О ПРИЈАВЉЕНИМ КАНДИДАТИМА НА КОНКУРС ЗА ИЗБОР У ЗВАЊЕ САРАДНИКА УНИВЕРЗИТЕТА I ПОДАЦИ О КОНКУРСУ, КОМИСИЈИ И КАНДИДАТИМА

More information