3-u-1 snažni alati! Svestrani alati za sve kućne majstore: Uneo Maxx i Uneo za udarno bušenje, bušenje i uvrtanje.

Size: px
Start display at page:

Download "3-u-1 snažni alati! Svestrani alati za sve kućne majstore: Uneo Maxx i Uneo za udarno bušenje, bušenje i uvrtanje."

Transcription

1 3-u-1 snažni alati! Svestrani alati za sve kućne majstore: Uneo Maxx i Uneo za udarno bušenje, bušenje i uvrtanje. Bosch Uneo Maxx i Uneo. Najmanji bušaći čekići na svijetu s pneumatskim udarnim mehanizmom udarno buše, buše i uvrću u svaku podlogu. Više informacija naći ćete na stranici Bit ćete oduševljeni.

2 Udarno bušenje, bušenje, uvrtanje vijaka: mogu jednostavno sve i sve postane jednostavno. Uneo Maxx i Uneo: udarno buše, buše i uvrću u svaku podlogu u drvo, gips, opeku, pa čak i u beton, bez ikakvog napora. Tako vam kompaktni snažni alati 3-u-1 olakšavaju rad u svim primjenama: bez obzira da li želite montirati kompletne kuhinje, objesiti svjetiljke ili izgraditi vrtnu kućicu. Uvijek bez smetajućeg kabela i gotovo bez prekida rada za punjenje alata. To omogućuje učinkovita litij-ionska tehnologija. Jednostavno genijalno. Uneo je lagan, malen i kompaktan za udobno udarno bušenje, bušenje i uvrtanje. Zajamčeno.

3 Bušenje u betonu do promjera od 10 mm. Bušenje u čeliku do promjera od 8 mm. Bušenje u drvu do promjera od 10 mm i uvrtanje vijaka do promjera od 6 mm.

4 Ekstremno kompaktan i izvanredno snažan i gotovo neizostavan u kući i u vrtu. Kompaktan Uneo s integriranim litij-ionskim akumulatorom od 14,4 V svugdje olakšava posao. Kod montaže namještaja kao i kod udarnog bušenja u betonu. Ovaj lagani alat uvrće 80 vijaka s jednim napunjenim akumulatorom i buši čak i u najmanjem kutu. Naročito snažni Uneo Maxx s izmjenjivim akumulatorom od 18 V ulazi u beton kao u maslac i uvrće 130 vijaka s jednim napunjenim akumulatorom. Bez obzira koji odaberete: Uneo je gotovo neizostavan u kući i u vrtu. Jednostavno prebacivanje u funkciju čekića, udobna izmjena pribora: tako se Uneo pretvara od bušilice ili izvijača u bušaći čekić. Jednostavno prebacivanje Brza izmjena U desnom i u lijevom smjeru okretanja

5 NOVO Praktični detalji: Sklopka za prebacivanje Jednostavnim prebacivanjem, Uneo se brzo pretvara od bušilice ili izvijača u bušaći čekić. Pokazatelj razine napunjenosti Kada svijetli zelena LED-svjetiljka, alat je spreman. Kada svijetli crvena LED-svjetiljka, treba ubrzo napuniti akumulator. Indikator smjera okretanja LED-strjelice pokazuju na prvi pogled, da li se svrdlo okreće u desnom ili u lijevom smjeru. Mekani rukohvat Uneo leži dobro u ruci i mekani rukohvat nudi sigurno držanje. Svjetiljka PowerLight osvjetljuje mjesto rada i u tami.

6 Maksimalna snaga, maksimalna udobnost: Bosch Uneo Maxx. Kada imate velike planove i postavljate velike zahtjeve u pogledu snage, izdržljivosti, kratkog vremena punjenja i velike prilagodljivosti, onda je Uneo Maxx idealan alat za vas. Sa snagom pojedinačnog udarca od 0,6 džula* razbija i najtvrđi beton, ističe se ekstremno dugim vremenom rada i puni se za samo sat vremena. S izmjenjivim 18 V akumulatorom prilagodljivi je član Bosch obitelji od 18 V, što mi daje dodatnu pogodnost. Power4All dobrodošli u obitelji! U Bosch obitelji od 18 V svi su za sve. A to znači: jedan akumulator i jedan 1-satni punjač za sve alate! S robusnim mehanizmom na klik, akumulator lako savladava sve promjene. I zahvaljujući funkciji punjenja na vanjskoj strani akumulatora, za punjenje ne morate odvojiti akumulator od alata. * u skladu s novom EPTA-smjernicom

7 Uneo Maxx za mene je savršen alat s iznimno velikom snagom i odličnim kapacitetom akumulatora čak i za dulje radove. Uneo Maxx sve prednosti na jedan pogled: Udarno bušenje, bušenje i uvrtanje sa samo jednim alatom 18 V izmjenjivi akumulator s litij-ionskom tehnologijom Brza spremnost za uporabu s 1-satnim litij-ionskim punjačem Kompatibilnost s Bosch 18 V obitelji Power4All Svjetlost i u najtamnijem kutku sa svjetiljkom PowerLight Izvadite ga iz kutije i krenite s radom: isporučuje se sa potpunim setom pribora Uneo Maxx s akumulatorom 18 V sustava kombinacije sa sustavom. Vrhunski učinak s jednim te istim snažnim akumulatorom, koji odgovara za sve akumulatorske alate novog sustava od 18 V: bušilica-izvijač, udarna bušilica-izvijač, ubodna pila, brusilica, svjetiljka, pa čak i šišač tratine i škare za živicu.

8 Ekstremno kompaktan, nevjerojatno svestran: Bosch Uneo. Brzo probušiti rupu u zidu, sastaviti policu vijcima, objesiti šipku za zastore ili u vrtu pričvrstiti rešetku za novu ružu penjačicu: s kompaktnim i snažnim alatom 3-u-1 sve je to sasvim jednostavno. Jer Uneo preuzima sve radove bušenja i uvrtanja vijaka u kući i u vrtu bez potrebe kabela i bez ikakvog napora. Ne čudi dakle, da je trenutačno među najomiljenijim električnim alatima. Najmanji pneumatski udarni mehanizam na svijetu. S Bosch Uneom možete bušiti u najtvrđem betonu, bez ikakvih poteškoća. Razlog: njegov revolucionarni, pneumatski udarni mehanizam s dosad nedostignutim malim dimenzijama. U kombinaciji sa snažnim motorom omogućuje se velika korisnost snage na najmanjem prostoru. Jačina pojedinačnog udarca od 0,5 džula* kod udaraca u minuti govori sama za sebe. * u skladu s novom EPTA-smjernicom

9 Zaljubljena sam u Uneo! Lagan je, snažan i svestran, tako da s njim mogu sastavljati elemente namještaja i istom lakoćom bušiti provrte u beton. Uneo sve prednosti na jedan pogled: Udarno bušenje, bušenje i uvrtanje sa samo jednim alatom 14,4 V akumulator s litij-ionskom tehnologijom Lagan i kompaktan alat za najbolju praktičnost Za radove bušenja i uvrtanja vijaka, čak i u malim kutovima Izvadite ga iz kutije i krenite s radom: isporučuje se sa potpunim setom pribora Bosch Uneo. S težinom od samo 1,1 kilograma i veličinom lista papira dimenzija DIN A5: Uneo je naročito praktičan i dosljedno konstruiran za udoban rad.

10 Udarno bušenje u betonu? Dječja igra! Tako malen i već potpuni udarni čekić: sa serijom Uneom možete bušiti u najtvrđi beton, bez ikakvih poteškoća. Razlog: njegov revolucionarni, izrazito mali, pneumatski udarni mehanizam. Jednostavnim prebacivanjem u funkciju čekića, alat se pretvara od praktične bušilice u snažan alat s ekstremno velikim učinkom bušenja. Tako se bušenje provrta za tiple u stropovima od čeličnog betona pretvara u dječju igru i to uz nedostignuto lako rukovanje, čak i u uskim kutovima i rubovima. Stropovi od čeličnog betona ne mogu se probušiti normalnom bušilicom. S Uneom to je dječja igra. Uneo je kompaktan i lagan i pravi profesionalac kada se radi o udarnom bušenju i pričvršćivanju.

11 Udarno bušenje Kako pričvrstiti tešku vreću za boksanje na tvrdi armirani betonski strop? Sasvim jednostavno: s maksimalnom snagom laganog alata Uneo Maxx!

12 Bušenje čak i u najmanjim kutovima! Malen, lagan, snažan to vrijedi za Uneo i Uneo Maxx i kod bušenja. Oba alata su izrazito lagana, tako da se nećete umoriti ni kod duljeg rada. Kompaktne dimenzije pretvaraju bušenje na tijesnim mjestima u pravo zadovoljstvo. Bez obzira želite li bušiti u drvo, metal, zidove, pločice ili višeslojne materijale, višenamjensko svrdlo SDS-Quick kao i široki asortiman šesterostanih svrdala stoji spreman za svaku primjenu. Tko želi izgraditi nadstrešnicu mora puno bušiti i uvrtati. Uneo vam olakšava posao. S Uneom sasvim jednostavno uvrćete jedan vijak za drugim prilikom montaže dasaka za terasu.

13 Uneo Maxx s Forstnersvrdlom daje vam krila kod velikih projekata čak i kod bušenja rupa s velikim promjerom. Bušenje

14 S jednim napunjenim akumulatorom više od 80 vijaka! Smetajuće kabele i traženje utičnice možete slobodno zaboraviti s alatima iz serije Uneo, čak i kod uvrtanja vijaka. S jednim punjenjem snažnog 14,4 V akumulatora možete s Uneom primjerice uvrtati 80 vijaka (5 x 60 mm) u tvrdo drvo. Sa snagom od 18 V kojom raspolaže Uneo Maxx možete uvrtati čak i do 130 vijaka. Zahvaljujući inovativnoj litij-ionskoj tehnologiji nema više gotovo nikakvog samopražnjenja. Sa svojim praktičnim punjačom Uneo se puni tako jednostavno kao mobilni telefon. I Uneo Maxx s izmjenjivim litij-ionskim akumulatorom koristi se na jednostavan način. Kompaktan, praktičan i lagan alat s Uneom Maxx uvrtanje vijaka je pravo zadovoljstvo. Čak i kada imate puno vijaka za uvrtanje, gotovo je nemoguće da dovedete Uneo do njegovih granica.

15 Zahvaljujući regulaciji broja okretaja za dodavanje gasa od 0 maks. i maloj težini, s Uneom možete sasvim osjećajno uvrtati vijak po vijak. Uvrtanje vijaka

16 Jednostavno utaknite tako da zasjedne gotovo. Bez obzira koji posao trebate završiti sa svrdlom za beton SDS-Quick i višenamjenskim svrdlom SDS-Quick mogu se sasvim lako ostvariti skoro svi zadaci iz kućne radinosti. Da bi odmah mogli početi s poslom, Uneo se nudi kompletno u obliku seta s dva svrdla za beton SDS-Quick (od 6 mm i 8 mm), dva šesterostrana svrdla za metal (od 5 mm i 6 mm) i četiri duga bita izvijača različitog tipa. Prednosti SDS-Quick sustava: ``Optimalni prijenos zakretnog momenta zahvaljujući konstrukciji prihvata svrdla SDS-Quick s krilcima ``SDS-Quick svrdla mogu se koristiti i u običnim steznim glavama ``Dug životni vijek stezne glave zahvaljujući sigurnom držanju SDS-Quick prihvata s krilcima

17 Praktičan pribor za snažne alate 3-u-1. Udarno bušenje u betonu do 10 mm SDS-Quick svrdla za beton posebno su konstruirana za primjenu u materijalima kao što su armirani beton, betonske ploče, kamen i opeka. Do promjera svrdla od 10 mm, Uneo i SDS-Quick svrdla za beton omogućuju udarno bušenje izrazitom lakoćom. Bušenje u drvu do 10 mm i čeliku do 8 mm Uneo prihvaća i svrdla za drvo i metal sa šesterostranim prihvatom. Svestranoj primjeni bušenja, dakle, nisu postavljene granice. To je i zahvaljujući činjenici da se svrdla isporučuju u obujmu Uneoseta. Promjer vijaka do 6 mm I dugi bitovi izvijača stanu lako u steznu glavu Uneo-a. A isporučuju se u praktičnom Uneo-setu tako da možete odmah početi s poslom!

18 Bosch Uneo. Tehnički podaci Maks. promjer bušenja u betonu Maks. promjer bušenja u čeliku Maks. promjer bušenja u drvu Broj okretaja neopterećeno 10 mm 8 mm 10 mm o/min Broj udaraca min -1 Jačina pojedinačnog udarca 0,5 J* (0,9 J) Blokada udaranja da Desni i lijevi hod da Pneumatski udarni mehanizam da Napon akumulatora 14,4 V Kapacitet akumulatora 1,3 Ah Trajanje punjenja 3 h Indikator stanja napunjenosti akumulatora da Težina 1,1 kg Kovčeg da * u skladu s novom EPTA-smjernicom Obujam isporuke: po 1x set bitova izvijača PZ1/PZ2/PH2/Power bit, 49 mm 2 SDS-Quick svrdla (6/8 mm) 2 šesterostrana svrdla za metal (5/6 mm)

19 Bosch Uneo Maxx. Tehnički podaci Maks. promjer bušenja u betonu Maks. promjer bušenja u čeliku Maks. promjer bušenja u drvu Broj okretaja neopterećeno 10 mm 8 mm 10 mm o/min NOVO Broj udaraca min -1 Jačina pojedinačnog udarca 0,6 J* (1,1 J) Blokada udaranja da Desni i lijevi hod da Pneumatski udarni mehanizam da Napon akumulatora 18 V Kapacitet akumulatora 1,5 Ah Trajanje punjenja 1 h Indikator stanja napunjenosti akumulatora da Težina 1,4 kg Kovčeg da * u skladu s novom EPTA-smjernicom Obujam isporuke: po 1x set bitova izvijača PZ1/PZ2/PH2/Power bit, 49 mm 2 SDS-Quick svrdla (6/8 mm) 2 šesterostrana svrdla za metal (5/6 mm)

20 Želite još više ideja? Dopustite da vas inspiriramo na internetskoj stranici o svemu što se odnosi na uljepšanje doma i dizajn. Ovdje nećete naći samo savjete i trikove za uobičajene poslove oko kuće, nego i upute za izgradnju izvanrednih dizajnerskih predmeta kao i aktualne i opsežne informacije o svim Bosch alatima za kućnu radinost GX3559 KN Tiskano u Saveznoj Republici Njemačkoj Zadržavamo pravo na tehničke promjene. Ne preuzimamo odgovornost za tiskarske pogreške. Robert Bosch d.o.o. Odjel električni alati Kneza Branimira Zagreb Republika Hrvatska

Bušilice nove generacije. ImpactDrill

Bušilice nove generacije. ImpactDrill NOVITET Bušilice nove generacije ImpactDrill Nove udarne bušilice od Bosch-a EasyImpact 550 EasyImpact 570 UniversalImpact 700 UniversalImpact 800 AdvancedImpact 900 Dostupna od 01.05.2017 2 Logika iza

More information

Bosch profesionalni električni alati Novi proizvodi i promocije

Bosch profesionalni električni alati Novi proizvodi i promocije GSR 14,4 V-Li-2 Professional Najlakši akumulatorski izvijač u svojoj klasi! ( Kapacitet: 1.3 Ah ( Broj okretaja: 0-400 / 1.250 min-1 ( Max zakretni moment (tvrdo/meko): 38 / 16 Nm ( Težina uključujući

More information

u sebi Uz BOSCH i CRODUX - Probudite majstora u sebi! Uštedite do 45 % godine sakupljajte pečate i uštedite!*

u sebi Uz BOSCH i CRODUX - Probudite majstora u sebi! Uštedite do 45 % godine sakupljajte pečate i uštedite!* BOSCH i CRODUX - Probudite majstora u sebi! Bosch U alate razdoblju od 15.04.2017. probudite do majstora 15.07.2017. godine sakupljajte pečate i uštedite!* u sebi Uštedite do 45 % *Popust se odnosi na

More information

=17.493, 00 =32.744, , 00. Vrednost potrošno za popust 37%

=17.493, 00 =32.744, , 00. Vrednost potrošno za popust 37% =17.493, 00 BATERIJSKA BUŠILICA ODVIJAČ BS 18-A light Br. art. 57005044 2x1,5Ah Najlakša i najkompaktnija bušilicaodvijač u svojoj klasi. Odličan odnos mase i radnog momenta pritezanja. 15.744, 00 + 17.000

More information

SIMPLE PAST TENSE (prosto prošlo vreme) Građenje prostog prošlog vremena zavisi od toga da li je glagol koji ga gradi pravilan ili nepravilan.

SIMPLE PAST TENSE (prosto prošlo vreme) Građenje prostog prošlog vremena zavisi od toga da li je glagol koji ga gradi pravilan ili nepravilan. SIMPLE PAST TENSE (prosto prošlo vreme) Građenje prostog prošlog vremena zavisi od toga da li je glagol koji ga gradi pravilan ili nepravilan. 1) Kod pravilnih glagola, prosto prošlo vreme se gradi tako

More information

TRAJANJE AKCIJE ILI PRETHODNOG ISTEKA ZALIHA ZELENI ALAT

TRAJANJE AKCIJE ILI PRETHODNOG ISTEKA ZALIHA ZELENI ALAT TRAJANJE AKCIJE 16.01.2019-28.02.2019 ILI PRETHODNOG ISTEKA ZALIHA ZELENI ALAT Akcija sa poklonima Digitally signed by pki, pki, BOSCH, EMEA, BOSCH, EMEA, R, A, radivoje.stevanovic R, A, 2019.01.15 11:41:02

More information

CJENIK APLIKACIJE CERAMIC PRO PROIZVODA STAKLO PLASTIKA AUTO LAK KOŽA I TEKSTIL ALU FELGE SVJETLA

CJENIK APLIKACIJE CERAMIC PRO PROIZVODA STAKLO PLASTIKA AUTO LAK KOŽA I TEKSTIL ALU FELGE SVJETLA KOŽA I TEKSTIL ALU FELGE CJENIK APLIKACIJE CERAMIC PRO PROIZVODA Radovi prije aplikacije: Prije nanošenja Ceramic Pro premaza površina vozila na koju se nanosi mora bi dovedena u korektno stanje. Proces

More information

Bosch noviteti i promocije Profesionalni električni alati, mjerna tehnologija i pribor. U tvojim je rukama. Bosch Professional.

Bosch noviteti i promocije Profesionalni električni alati, mjerna tehnologija i pribor. U tvojim je rukama. Bosch Professional. Bosch noviteti i promocije Profesionalni električni alati, mjerna tehnologija i pribor U tvojim je rukama. Bosch Professional. Vrijedi od svibnja do kolovoza 2017. NOVO! Proizvodi i promocije za obrtništvo

More information

POWER -CHANGE KATALOG > Ručni alati > Stacionarni strojevi > Vrtni asortiman. einhell.hr einhell.ba einhell.rs >>>

POWER -CHANGE KATALOG > Ručni alati > Stacionarni strojevi > Vrtni asortiman. einhell.hr einhell.ba einhell.rs >>> KATALOG 2018. > Ručni alati > Stacionarni strojevi > Vrtni asortiman einhell.hr einhell.ba einhell.rs >>> F I Einhell. Dokaz Kvalitete. Kvaliteta brenda po najboljoj cijeni. SADRŽAJ Kvaliteta. Najsuvremeniji

More information

AMRES eduroam update, CAT alat za kreiranje instalera za korisničke uređaje. Marko Eremija Sastanak administratora, Beograd,

AMRES eduroam update, CAT alat za kreiranje instalera za korisničke uređaje. Marko Eremija Sastanak administratora, Beograd, AMRES eduroam update, CAT alat za kreiranje instalera za korisničke uređaje Marko Eremija Sastanak administratora, Beograd, 12.12.2013. Sadržaj eduroam - uvod AMRES eduroam statistika Novine u okviru eduroam

More information

Port Community System

Port Community System Port Community System Konferencija o jedinstvenom pomorskom sučelju i digitalizaciji u pomorskom prometu 17. Siječanj 2018. godine, Zagreb Darko Plećaš Voditelj Odsjeka IS-a 1 Sadržaj Razvoj lokalnog PCS

More information

Podešavanje za eduroam ios

Podešavanje za eduroam ios Copyright by AMRES Ovo uputstvo se odnosi na Apple mobilne uređaje: ipad, iphone, ipod Touch. Konfiguracija podrazumeva podešavanja koja se vrše na računaru i podešavanja na mobilnom uređaju. Podešavanja

More information

Biznis scenario: sekcije pk * id_sekcije * naziv. projekti pk * id_projekta * naziv ꓳ profesor fk * id_sekcije

Biznis scenario: sekcije pk * id_sekcije * naziv. projekti pk * id_projekta * naziv ꓳ profesor fk * id_sekcije Biznis scenario: U školi postoje četiri sekcije sportska, dramska, likovna i novinarska. Svaka sekcija ima nekoliko aktuelnih projekata. Likovna ima četiri projekta. Za projekte Pikaso, Rubens i Rembrant

More information

- Italy. UNIVERZALNA STANICA ZA ZAVARIVANJE, SPOTER - sa pneumatskim pištoljem sa kontrolnom jedinicom TE95-10 KVA - šifra 3450

- Italy. UNIVERZALNA STANICA ZA ZAVARIVANJE, SPOTER - sa pneumatskim pištoljem sa kontrolnom jedinicom TE95-10 KVA - šifra 3450 - Italy UNIVERZALNA STANICA ZA ZAVARIVANJE, SPOTER - sa pneumatskim pištoljem sa kontrolnom jedinicom TE95-10 KVA - šifra 3450 ALATISTHERM D.O.O Koče Kapetana 25 35230 Ćuprija, Srbija Tel/fax : + 381 (0)

More information

KAPACITET USB GB. Laserska gravura. po jednoj strani. Digitalna štampa, pun kolor, po jednoj strani USB GB 8 GB 16 GB.

KAPACITET USB GB. Laserska gravura. po jednoj strani. Digitalna štampa, pun kolor, po jednoj strani USB GB 8 GB 16 GB. 9.72 8.24 6.75 6.55 6.13 po 9.30 7.89 5.86 10.48 8.89 7.30 7.06 6.61 11.51 9.75 8.00 7.75 7.25 po 0.38 10.21 8.66 7.11 6.89 6.44 11.40 9.66 9.73 7.69 7.19 12.43 1 8.38 7.83 po 0.55 0.48 0.37 11.76 9.98

More information

3. Odvijači TORX - garnitura: - minimum 8 torx odvijača u kutiji (TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45) - jamstvo minimum 12 mjeseci

3. Odvijači TORX - garnitura: - minimum 8 torx odvijača u kutiji (TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45) - jamstvo minimum 12 mjeseci TEHNIČKI UVJETI : Radionička oprema Karakteristike: 1.Odvijači plosnati - garnitura: - minimum 9 plosnatih odvijača u kutiji (2,5x60, 3x100, 4x30, 4x125, 5.5x150, 6.5x30, 6.5x150, 8x200,10x200) 2. Odvijači

More information

Uvoznik: Stranica 1 od 6

Uvoznik: Stranica 1 od 6 Uvoznik: SITO-MAS d.o.o. 10000 ZAGREB, Donje svetice 40 Telefon:+385(0) 1 23 43 102 Fax: +385(0) 1 23 43 101 E-pošta: sito-mas@sito-mas.hr www.sito-mas.hr Stranica 1 od 6 POWERLASER Desktop - kompaktni

More information

Bosch noviteti i promocije Profesionalni električni alati, mjerna tehnologija i pribor. Kampanja čekića U tvojim je rukama. Bosch Professional.

Bosch noviteti i promocije Profesionalni električni alati, mjerna tehnologija i pribor. Kampanja čekića U tvojim je rukama. Bosch Professional. BOSCH ČEKIĆI GODINA Kampanja čekića 2017 Ponudu pogledajte od str. 24. Bosch noviteti i promocije Profesionalni električni alati, mjerna tehnologija i pribor U tvojim je rukama. Bosch Professional. Vrijedi

More information

Nejednakosti s faktorijelima

Nejednakosti s faktorijelima Osječki matematički list 7007, 8 87 8 Nejedakosti s faktorijelima Ilija Ilišević Sažetak Opisae su tehike kako se mogu dokazati ejedakosti koje sadrže faktorijele Spomeute tehike su ilustrirae a izu zaimljivih

More information

Eduroam O Eduroam servisu edu roam Uputstvo za podešavanje Eduroam konekcije NAPOMENA: Microsoft Windows XP Change advanced settings

Eduroam O Eduroam servisu edu roam Uputstvo za podešavanje Eduroam konekcije NAPOMENA: Microsoft Windows XP Change advanced settings Eduroam O Eduroam servisu Eduroam - educational roaming je besplatan servis za pristup Internetu. Svojim korisnicima omogućava bezbedan, brz i jednostavan pristup Internetu širom sveta, bez potrebe za

More information

KABUPLAST, AGROPLAST, AGROSIL 2500

KABUPLAST, AGROPLAST, AGROSIL 2500 KABUPLAST, AGROPLAST, AGROSIL 2500 kabuplast - dvoslojne rebraste cijevi iz polietilena visoke gustoće (PEHD) za kabelsku zaštitu - proizvedene u skladu sa ÖVE/ÖNORM EN 61386-24:2011 - stijenka izvana

More information

1. Instalacija programske podrške

1. Instalacija programske podrške U ovom dokumentu opisana je instalacija PBZ USB PKI uređaja na računala korisnika PBZCOM@NET internetskog bankarstva. Uputa je podijeljena na sljedeće cjeline: 1. Instalacija programske podrške 2. Promjena

More information

IZDAVANJE SERTIFIKATA NA WINDOWS 10 PLATFORMI

IZDAVANJE SERTIFIKATA NA WINDOWS 10 PLATFORMI IZDAVANJE SERTIFIKATA NA WINDOWS 10 PLATFORMI Za pomoć oko izdavanja sertifikata na Windows 10 operativnom sistemu možete se obratiti na e-mejl adresu esupport@eurobank.rs ili pozivom na telefonski broj

More information

SAS On Demand. Video: Upute za registraciju:

SAS On Demand. Video:  Upute za registraciju: SAS On Demand Video: http://www.sas.com/apps/webnet/video-sharing.html?bcid=3794695462001 Upute za registraciju: 1. Registracija na stranici: https://odamid.oda.sas.com/sasodaregistration/index.html U

More information

Sačuvajte energiju. Informacije o potrošnji akumulatora

Sačuvajte energiju. Informacije o potrošnji akumulatora Sačuvajte energiju Informacije o potrošnji akumulatora Pet načina na koje možete produljiti vijek trajanja akumulatora Ugašen motor pravi je izazov za akumulator. Trošilima i sustavima potrebno je napajanje,

More information

PROJEKTNI PRORAČUN 1

PROJEKTNI PRORAČUN 1 PROJEKTNI PRORAČUN 1 Programski period 2014. 2020. Kategorije troškova Pojednostavlj ene opcije troškova (flat rate, lump sum) Radni paketi Pripremni troškovi, troškovi zatvaranja projekta Stope financiranja

More information

BENCHMARKING HOSTELA

BENCHMARKING HOSTELA BENCHMARKING HOSTELA IZVJEŠTAJ ZA SVIBANJ. BENCHMARKING HOSTELA 1. DEFINIRANJE UZORKA Tablica 1. Struktura uzorka 1 BROJ HOSTELA BROJ KREVETA Ukupno 1016 643 1971 Regije Istra 2 227 Kvarner 4 5 245 991

More information

Mjerač tvrdoće HT-3000 (udarni mehanizam IMPACT-D) Mjerač tvrdoće za metalne materijale sa internim spremnikom podataka, RS-232-sučeljem (PC-data-kabel i software opcionalno) HT-3000 (udarni mehanizam

More information

GUI Layout Manager-i. Bojan Tomić Branislav Vidojević

GUI Layout Manager-i. Bojan Tomić Branislav Vidojević GUI Layout Manager-i Bojan Tomić Branislav Vidojević Layout Manager-i ContentPane Centralni deo prozora Na njega se dodaju ostale komponente (dugmići, polja za unos...) To je objekat klase javax.swing.jpanel

More information

Program 2011 / 2012 Profesionalni plavi alati za drvo sa sustavom: za obrt i industriju.

Program 2011 / 2012 Profesionalni plavi alati za drvo sa sustavom: za obrt i industriju. Program 2011 / 2012 Profesionalni plavi alati za drvo sa sustavom: za obrt i industriju. www.bosch-professional.com.hr Alati za drvo sa sustavom: za obrt i industriju. Akumulatorski izvijači, akumulatorske

More information

Tutorijal za Štefice za upload slika na forum.

Tutorijal za Štefice za upload slika na forum. Tutorijal za Štefice za upload slika na forum. Postoje dvije jednostavne metode za upload slika na forum. Prva metoda: Otvoriti nova tema ili odgovori ili citiraj već prema želji. U donjem dijelu obrasca

More information

CJENOVNIK KABLOVSKA TV DIGITALNA TV INTERNET USLUGE

CJENOVNIK KABLOVSKA TV DIGITALNA TV INTERNET USLUGE CJENOVNIK KABLOVSKA TV Za zasnivanje pretplatničkog odnosa za korištenje usluga kablovske televizije potrebno je da je tehnički izvodljivo (mogude) priključenje na mrežu Kablovskih televizija HS i HKBnet

More information

OTAL Pumpa za pretakanje tečnosti

OTAL Pumpa za pretakanje tečnosti OTAL Pumpa za pretakanje tečnosti Pretače tečnost bezbedno, brzo i čisto, na ručni i nožni pogon, različiti modeli Program OTAL pumpi je prisutan na tržištu već 50 godina. Pumpe su poznate i cenjene zbog

More information

KONFIGURACIJA MODEMA. ZyXEL Prestige 660RU

KONFIGURACIJA MODEMA. ZyXEL Prestige 660RU KONFIGURACIJA MODEMA ZyXEL Prestige 660RU Sadržaj Funkcionalnost lampica... 3 Priključci na stražnjoj strani modema... 4 Proces konfiguracije... 5 Vraćanje modema na tvorničke postavke... 5 Konfiguracija

More information

dijamantske rezne ploče

dijamantske rezne ploče rezne ploče Univerzalna dijamantska rezna ploča za građevinske materijale Univerzalna dijamantska rezna ploča za sečenje različitih materijala u građevini. Za suvo i mokro rezanje. Koristi se na cirkularnim

More information

Otpremanje video snimka na YouTube

Otpremanje video snimka na YouTube Otpremanje video snimka na YouTube Korak br. 1 priprema snimka za otpremanje Da biste mogli da otpremite video snimak na YouTube, potrebno je da imate kreiran nalog na gmailu i da video snimak bude u nekom

More information

Automatske Maske za zavarivanje. Stella, black carbon. chain and skull. clown. blue carbon

Automatske Maske za zavarivanje. Stella, black carbon. chain and skull. clown. blue carbon Automatske Maske za zavarivanje Stella Podešavanje DIN: 9-13 Brzina senzora: 1/30.000s Vidno polje : 98x55mm Četiri optička senzora Napajanje : Solarne ćelije + dve litijumske neizmenjive baterije. Vek

More information

CRNA GORA

CRNA GORA HOTEL PARK 4* POLOŽAJ: uz more u Boki kotorskoj, 12 km od Herceg-Novog. SADRŽAJI: 252 sobe, recepcija, bar, restoran, besplatno parkiralište, unutarnji i vanjski bazen s terasom za sunčanje, fitnes i SPA

More information

Integrirani ASCO sigurnosni sustav automatsko zaustavljanje u slučaju zaglavljivanja

Integrirani ASCO sigurnosni sustav automatsko zaustavljanje u slučaju zaglavljivanja Rade i pod vodom Hidraulične rezačice Rezanje do samih rubova odličan pregled Visoke performanse Bez ispušnih plinova Bez vibracija i buke Mala težina Ugodan rad operateru Integrirani ASCO sigurnosni sustav

More information

Ulazne promenljive se nazivaju argumenti ili fiktivni parametri. Potprogram se poziva u okviru programa, kada se pri pozivu navode stvarni parametri.

Ulazne promenljive se nazivaju argumenti ili fiktivni parametri. Potprogram se poziva u okviru programa, kada se pri pozivu navode stvarni parametri. Potprogrami su delovi programa. Često se delovi koda ponavljaju u okviru nekog programa. Logično je da se ta grupa komandi izdvoji u potprogram, i da se po želji poziva u okviru programa tamo gde je potrebno.

More information

CAME-LISTA USKLAĐENOSTI SA PART M CAME-PART M COMPLIANCE LIST

CAME-LISTA USKLAĐENOSTI SA PART M CAME-PART M COMPLIANCE LIST Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo / Croatian Civil Aviation Agency Ulica grada Vukovara 284, 10 000 Zagreb Tel.: +385 1 2369 300 ; Fax.: +385 1 2369 301 e-mail: ccaa@ccaa.hr CAME-LISTA USKLAĐENOSTI

More information

Obitelj Pentamix TM - to je Vaš izbor. Podaci za naručivanje. Pentamix 3. Lite

Obitelj Pentamix TM - to je Vaš izbor. Podaci za naručivanje.   Pentamix 3. Lite Obitelj Pentamix TM - to je Vaš izbor. Kao najbrži i najmanji uređaj za miješanje otisnih masa na tržištu, Pentamix 3 ostaje prvi na top listi. Pentamix 3 NAJBRŽI I NAJMANJI UREĐAJ NA TRŽIŠTU! Prenosiv,

More information

NIS PETROL. Uputstvo za deaktiviranje/aktiviranje stranice Veleprodajnog cenovnika na sajtu NIS Petrol-a

NIS PETROL. Uputstvo za deaktiviranje/aktiviranje stranice Veleprodajnog cenovnika na sajtu NIS Petrol-a NIS PETROL Uputstvo za deaktiviranje/aktiviranje stranice Veleprodajnog cenovnika na sajtu NIS Petrol-a Beograd, 2018. Copyright Belit Sadržaj Disable... 2 Komentar na PHP kod... 4 Prava pristupa... 6

More information

Bear management in Croatia

Bear management in Croatia Bear management in Croatia Djuro Huber Josip Kusak Aleksandra Majić-Skrbinšek Improving coexistence of large carnivores and agriculture in S. Europe Gorski kotar Slavonija Lika Dalmatia Land & islands

More information

ENR 1.4 OPIS I KLASIFIKACIJA VAZDUŠNOG PROSTORA U KOME SE PRUŽAJU ATS USLUGE ENR 1.4 ATS AIRSPACE CLASSIFICATION AND DESCRIPTION

ENR 1.4 OPIS I KLASIFIKACIJA VAZDUŠNOG PROSTORA U KOME SE PRUŽAJU ATS USLUGE ENR 1.4 ATS AIRSPACE CLASSIFICATION AND DESCRIPTION VFR AIP Srbija / Crna Gora ENR 1.4 1 ENR 1.4 OPIS I KLASIFIKACIJA VAZDUŠNOG PROSTORA U KOME SE PRUŽAJU ATS USLUGE ENR 1.4 ATS AIRSPACE CLASSIFICATION AND DESCRIPTION 1. KLASIFIKACIJA VAZDUŠNOG PROSTORA

More information

RANI BOOKING TURSKA LJETO 2017

RANI BOOKING TURSKA LJETO 2017 PUTNIČKA AGENCIJA FIBULA AIR TRAVEL AGENCY D.O.O. UL. FERHADIJA 24; 71000 SARAJEVO; BIH TEL:033/232523; 033/570700; E-MAIL: INFO@FIBULA.BA; FIBULA@BIH.NET.BA; WEB: WWW.FIBULA.BA SUDSKI REGISTAR: UF/I-1769/02,

More information

Windows Easy Transfer

Windows Easy Transfer čet, 2014-04-17 12:21 - Goran Šljivić U članku o skorom isteku Windows XP podrške [1] koja prestaje 8. travnja 2014. spomenuli smo PCmover Express i PCmover Professional kao rješenja za preseljenje korisničkih

More information

Solarni kolektori BOSCH FCC-1S / Solar 4000 TF i FCB-1S / Solar 3000 TF

Solarni kolektori BOSCH FCC-1S / Solar 4000 TF i FCB-1S / Solar 3000 TF Solarni kolektori BOSCH FCC-1S / Solar 4000 TF i FCB-1S / Solar 3000 TF Mladen Kuparić, dipl. ing Sales manager BOSCH Grejna Tehnika 1 Solarni kolektori BOSCH FCC-1S / Solar 4000 TF i FCB-1S / Solar 3000

More information

Vodič za postavljanje. DEVIreg 531. Elektronički termostat.

Vodič za postavljanje. DEVIreg 531. Elektronički termostat. Vodič za postavljanje DEVIreg 531 Elektronički termostat www.devi.com Sadržaj 1 Uvod................... 3 1.1 Tehničke karakteristike..... 4 1.2 Sigurnosne upute........ 5 2 Upute za postavljanje.........

More information

En-route procedures VFR

En-route procedures VFR anoeuvres/procedures Section 1 1.1 Pre-flight including: Documentation, mass and balance, weather briefing, NOTA FTD FFS A Instructor initials when training 1.2 Pre-start checks 1.2.1 External P# P 1.2.2

More information

prese presses proizvedene u kija-inoxu made by kija-inox

prese presses proizvedene u kija-inoxu made by kija-inox prese proizvedene u kija-inoxu presses made by kija-inox NAŠE PRESE SU PATENTIRANE. BR. PATENTNE PRIJAVE: 2017/0571 OUR PRESSES IS PATENTED. Nr. PATENT APPLICATIONS: 2017/0571 Dobrodošli u Kija-Inox, mi

More information

Practical training. Flight manoeuvres and procedures

Practical training. Flight manoeuvres and procedures ATL/type rating skill test and proficiency - helicopter anoeuvres/rocedures Section 1 elicopter exterior visual inspection; 1.1 location of each item and purpose of inspection FTD ractical training ATL//Type

More information

TEHNO SISTEM d.o.o. PRODUCT CATALOGUE KATALOG PROIZVODA TOPLOSKUPLJAJUĆI KABLOVSKI PRIBOR HEAT-SHRINKABLE CABLE ACCESSORIES

TEHNO SISTEM d.o.o. PRODUCT CATALOGUE KATALOG PROIZVODA TOPLOSKUPLJAJUĆI KABLOVSKI PRIBOR HEAT-SHRINKABLE CABLE ACCESSORIES TOPOSKUPJAJUĆI KABOVSKI PRIBOR HEAT-SHRINKABE CABE ACCESSORIES KATAOG PROIZVODA PRODUCT CATAOGUE 8 TEHNO SISTEM d.o.o. NISKONAPONSKI TOPOSKUPJAJUĆI KABOVSKI PRIBOR TOPOSKUPJAJUĆE KABOVSKE SPOJNICE kv OW

More information

Halina, Hesus. (Advent) œ N œ œ œ. œ œ œ œ œ. œ. œ œ œ œ. œ œ. C F G7sus4. œ. # œ œ J œ œ œ J. œ œ. J œ. # œ. # œ œ œ

Halina, Hesus. (Advent) œ N œ œ œ. œ œ œ œ œ. œ. œ œ œ œ. œ œ. C F G7sus4. œ. # œ œ J œ œ œ J. œ œ. J œ. # œ. # œ œ œ 2 Rene B avellana, S Keyboard INTRO/INAL (e = 144 152) Œ % RERAIN Slower (e = ca 92) Soprano % Alto Tenor Bass Ha - /E Slower (e = ca 92) li - na, He-sus, Ha - (Advent) 7 7sus4 # E/ # # # 7 7 Eduardo P

More information

Geodetski instrumenti. B Series B20 B30 B40. Automatski niveliri

Geodetski instrumenti. B Series B20 B30 B40. Automatski niveliri Geodetski instrumenti B Series B20 B30 B40 Automatski niveliri Svjetski dokazana preciznost i izdržljivost B20 Automatski nivelir B30 Automatski nivelir B40 Automatski nivelir 28x Durbin 1.5mm Točnost

More information

Vodič za postavljanje. DEVIreg 330 (+5 C do +45 C) Elektronički termostat.

Vodič za postavljanje. DEVIreg 330 (+5 C do +45 C) Elektronički termostat. Vodič za postavljanje DEVIreg 330 (+5 C do +45 C) Elektronički termostat www.devi.com The English language is used for the original instructions. Other languages are a translation of the original instructions.

More information

Upotreba selektora. June 04

Upotreba selektora. June 04 Upotreba selektora programa KRONOS 1 Kronos sistem - razina 1 Podešavanje vremena LAMPEGGIANTI 1. Kada je pećnica uključena prvi put, ili u slučaju kvara ili prekida u napajanju, simbol SATA i odgovarajuća

More information

Schedule ZAGREB AIRPORT => ZAGREB (TERMINAL MAIN BUS STATION) 7:00 8:00 8:30 9:00 9:30 10:30 11:30 12:00 12:30 13:00 13:30 14:00

Schedule ZAGREB AIRPORT => ZAGREB (TERMINAL MAIN BUS STATION) 7:00 8:00 8:30 9:00 9:30 10:30 11:30 12:00 12:30 13:00 13:30 14:00 USEFUL INFORMATION TRANSPORTATION/GETTING AROUND ZAGREB AIRPORT AIRPORT BUS SHUTTLE Once you reach Zagreb Airport, you will find the airport bus shuttle (Pleso prijevoz) station in direction Zagreb Bus

More information

WELLNESS & SPA YOUR SERENITY IS OUR PRIORITY. VAŠ MIR JE NAŠ PRIORITET!

WELLNESS & SPA YOUR SERENITY IS OUR PRIORITY. VAŠ MIR JE NAŠ PRIORITET! WELLNESS & SPA YOUR SERENITY IS OUR PRIORITY. VAŠ MIR JE NAŠ PRIORITET! WELLNESS & SPA DNEVNA KARTA DAILY TICKET 35 BAM / 3h / person RADNO VRIJEME OPENING HOURS 08:00-21:00 Besplatno za djecu do 6 godina

More information

- Vežba 1 (dodatan materijal) - Kreiranje Web šablona (template) pomoću softvera Adobe Photoshop CS

- Vežba 1 (dodatan materijal) - Kreiranje Web šablona (template) pomoću softvera Adobe Photoshop CS - Vežba 1 (dodatan materijal) - Kreiranje Web šablona (template) pomoću softvera Adobe Photoshop CS 1. Pokrenite Adobe Photoshop CS i otvorite novi dokument sa komandom File / New 2. Otvoriće se dijalog

More information

Stoves 2018 / 2019 Your perfect winter ally

Stoves 2018 / 2019 Your perfect winter ally www.color.hr Stoves 2018 / 2019 Your perfect winter ally 2 / Content 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 58 INTRODUCTION STOVE D11 STOVE D13 STOVE D14 STOVE D15 STOVE

More information

MINISTRY OF THE SEA, TRANSPORT AND INFRASTRUCTURE

MINISTRY OF THE SEA, TRANSPORT AND INFRASTRUCTURE MINISTRY OF THE SEA, TRANSPORT AND INFRASTRUCTURE 3309 Pursuant to Article 1021 paragraph 3 subparagraph 5 of the Maritime Code ("Official Gazette" No. 181/04 and 76/07) the Minister of the Sea, Transport

More information

UPUTE ZA INSTALACIJU PROGRAMA FINBOLT 2007 tvrtke BOLTANO d.o.o.

UPUTE ZA INSTALACIJU PROGRAMA FINBOLT 2007 tvrtke BOLTANO d.o.o. UPUTE ZA INSTALACIJU PROGRAMA FINBOLT 2007 tvrtke BOLTANO d.o.o. Šta je potrebno za ispravan rad programa? Da bi program FINBOLT 2007 ispravno i kvalitetno izvršavao zadaću koja je postavljena pred njega

More information

KAKO GA TVORIMO? Tvorimo ga tako, da glagol postavimo v preteklik (past simple): 1. GLAGOL BITI - WAS / WERE TRDILNA OBLIKA:

KAKO GA TVORIMO? Tvorimo ga tako, da glagol postavimo v preteklik (past simple): 1. GLAGOL BITI - WAS / WERE TRDILNA OBLIKA: Past simple uporabljamo, ko želimo opisati dogodke, ki so se zgodili v preteklosti. Dogodki so se zaključili v preteklosti in nič več ne trajajo. Dogodki so se zgodili enkrat in se ne ponavljajo, čas dogodkov

More information

Idejno rješenje: Dubrovnik Vizualni identitet kandidature Dubrovnika za Europsku prijestolnicu kulture 2020.

Idejno rješenje: Dubrovnik Vizualni identitet kandidature Dubrovnika za Europsku prijestolnicu kulture 2020. Idejno rješenje: Dubrovnik 2020. Vizualni identitet kandidature Dubrovnika za Europsku prijestolnicu kulture 2020. vizualni identitet kandidature dubrovnika za europsku prijestolnicu kulture 2020. visual

More information

Babylon - instalacija,aktivacija i rad sa njim

Babylon - instalacija,aktivacija i rad sa njim Babylon - instalacija,aktivacija i rad sa njim Babilon je vodeći svetski prevodilac brzog online i offline rečnika sa prevođenjem u preko 75 jezika jednim jednostavnim klikom misa i koriste ga miloni privatnih

More information

n1 C82561EC215A6E31807CEEDF3B3BD25E

n1 C82561EC215A6E31807CEEDF3B3BD25E N1 1 / 6 2 / 6 3 / 6 N1 The N1 (Russian: Н1, from Ракета-носитель, Raketa-nositel, Rocket-carrier) was a super heavy-lift launch vehicle intended to deliver payloads beyond low Earth orbit, acting as the

More information

STAS katalog proizvoda

STAS katalog proizvoda katalog proizvoda ... the art of hanging art! Od 1995, picture hanging systems, zamisao braće i osnivača Rien i André Stasa, sadržaj zidni sistemi 5 zidni sistemi sa osvetljenjem 15 sistemi za plafone

More information

This work was created for a charity, and you may freely make printed copies from this PDF data for your performance until Dec 31, 2022.

This work was created for a charity, and you may freely make printed copies from this PDF data for your performance until Dec 31, 2022. This ork as created or a charity, and you may reely make rinted coies rom this D data or your erormance until Dec 31, 2022 lease inorm isemanroectcom or erormances and recordins This ork as created or

More information

24th International FIG Congress

24th International FIG Congress Conferences and Exhibitions KiG 2010, 13 24th International FIG Congress Sydney, April 11 16, 2010 116 The largest congress of the International Federation of Surveyors (FIG) was held in Sydney, Australia,

More information

Uvod u relacione baze podataka

Uvod u relacione baze podataka Uvod u relacione baze podataka 25. novembar 2011. godine 7. čas SQL skalarne funkcije, operatori ANY (SOME) i ALL 1. Za svakog studenta izdvojiti ime i prezime i broj različitih ispita koje je pao (ako

More information

Parapetni kanali Rapid 45-2

Parapetni kanali Rapid 45-2 Parapetni kanali Rapid 45-2 Baš ono što Vam treba! Jedan sustav, bezbroj mogućnosti: novi parapetni kanali Rapid 45-2 za ugradnju elektroelemenata OBO serije Modul 45 i Modul 45connect. Jasan profil. Plastični

More information

Pravljenje Screenshota. 1. Korak

Pravljenje Screenshota. 1. Korak Prvo i osnovno, da biste uspesno odradili ovaj tutorijal, morate imati instaliran GOM Player. Instalacija je vrlo jednostavna, i ovaj player u sebi sadrzi sve neophodne kodeke za pustanje video zapisa,

More information

DEUS CARITAS EST SATB Choir, Soloist, Organ. œ œ. œœœœœ. œ œœœ œ œ œ

DEUS CARITAS EST SATB Choir, Soloist, Organ. œ œ. œœœœœ. œ œœœ œ œ œ INTRODUCTION 4? 4? 4 4? q = c 72? 7? SAMPLE From the repertoire of the International Federation of Little Sgers (Foederatio Internationalis Pueri Cantores, FIPC) Bibliorum Sacrorum nova vulga editio Eng

More information

Upute za VDSL modem Innbox F60 FTTH

Upute za VDSL modem Innbox F60 FTTH Upute za VDSL modem Innbox F60 FTTH Default Login Details LAN IP Address User Name Password http://192.168.1.1 user user Funkcionalnost lampica LED Stanje Opis Phone USB Wireless Data Internet Broadband

More information

Croatian Automobile Club: Contribution to road safety in the Republic of Croatia

Croatian Automobile Club: Contribution to road safety in the Republic of Croatia Croatian Automobile Club: Contribution to road safety in the Republic of Croatia DRTD 2018, Ljubljana, 5th December 2018 Mr.sc.Krešimir Viduka, Head of Road Traffic Safety Office Republic of Croatia Roads

More information

AKCIA ZIMA 2017/18 AKCIA MS 170 AKCIA RE 88 AKCIA SHE 71 AKCIA HSE 42. Zimná akcia trvá od do alebo do vypredania zásob.

AKCIA ZIMA 2017/18 AKCIA MS 170 AKCIA RE 88 AKCIA SHE 71 AKCIA HSE 42. Zimná akcia trvá od do alebo do vypredania zásob. ZIMA 2017/18 Zimná akcia trvá od 1. 11. 2017 do 28. 2. 2018 alebo do vypredania zásob. SHE 71 MS 170 RE 88 HSE 42 99 109 MS 170 HT 133 749 799 Vyvetvovacie píly STIHL HT 56 C-E 469, 449, STIHL HT 133 799,

More information

Upoznavanje sa novim alatima i priborom 1/2014

Upoznavanje sa novim alatima i priborom 1/2014 Upoznavanje sa novim alatima i priborom 1/2014 UT1400 Mešalica Višenamenska mešalica. Mešalica za mešanje boja, lepkova, gipsa, maltera, smole i drugih materijala. Mogućnost korišćenja mešalice do 140

More information

Donosnost zavarovanj v omejeni izdaji

Donosnost zavarovanj v omejeni izdaji Donosnost zavarovanj v omejeni izdaji informacije za stranke, ki investirajo v enega izmed produktov v omejeni izdaji ter kratek opis vsakega posameznega produkta na dan 31.03.2014. Omejena izdaja Simfonija

More information

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA IZVORI NAPAJANJA ELEKTRONIČKIH UREĐAJA. LiION akumulatori. Maja Filaković,

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA IZVORI NAPAJANJA ELEKTRONIČKIH UREĐAJA. LiION akumulatori. Maja Filaković, SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA IZVORI NAPAJANJA ELEKTRONIČKIH UREĐAJA LiION akumulatori Maja Filaković, 0036459811 Zagreb, prosinac 2014. Sadržaj 1. Uvod... 2 2. Izrada LiION

More information

2 integral 2GO. Dobro došli! sanitary 2GO Br. art active 2GO Br. art floorstar 2GO Br. art

2 integral 2GO. Dobro došli! sanitary 2GO Br. art active 2GO Br. art floorstar 2GO Br. art integral 2 cro Dobro došli! Kupnjom dozatora integral 2 dobili ste precizan i potpuno automatiziran uređaj za doziranje koncentrata sredstva za čišćenje. Šest kemijskih proizvoda integral 2 koji su dostupni

More information

Plavi Bosch merni alat

Plavi Bosch merni alat Plavi Bosch merni alat Cenovnik - Novembar 2018 Srbija CENOVNIK plavih profesionalnih Bosch mernih alata sa neobavezno preporučenim cenama 2 Robert Bosch d.o.o. NOV / 2018 SADRŽAJ DETEKCIJA... 3 Detektori...

More information

678 Kružne pile Top Precision Bosch pribor 11/12. Novi program listova kružne pile zajamčena je vrhunska preciznost

678 Kružne pile Top Precision Bosch pribor 11/12. Novi program listova kružne pile zajamčena je vrhunska preciznost Kružne pile Back 678 Kružne pile Top Precision Bosch pribor 11/12 Novi program listova kružne pile zajamčena je vrhunska preciznost Bosch pribor 11/12 Kružne pile Top Precision 679 Inovativna proizvodnja

More information

Popravak & održavanje cijevi

Popravak & održavanje cijevi Popravak & održavanje cijevi Širok izbor iz pojedinačnog izvora. Jedinstven izdržljiv dizajn. Brza i pouzdana performansa. Tip Stranica Tlačne ispitne pumpe 2 9.2 Zaleđivači cijevi 2 9.3 Pumpe za skidanje

More information

SADRŽAJ. Besplatna registracija. Odabir platforme za trgovanje. Čime želimo trgovati? Trgovanje

SADRŽAJ. Besplatna registracija. Odabir platforme za trgovanje. Čime želimo trgovati? Trgovanje SADRŽAJ 1 Besplatna registracija 2 Odabir platforme za trgovanje 3 Čime želimo trgovati? 4 Trgovanje 5 Određivanje potencijalne zarade i sprječavanje gubitaka BESPLATNA REGISTRACIJA Možete registrirati

More information

VODIČ ZA KUPOVINU BESTÅ/INREDA. Sustav za odlaganje

VODIČ ZA KUPOVINU BESTÅ/INREDA. Sustav za odlaganje VODIČ ZA KUPOVINU BESTÅ/INREDA Sustav za odlaganje Dobro je znati Budi oprezan/na prilikom rukovanja kaljenim staklom! Oštećeni rubovi i ogrebana površina mogu uzrokovati iznenadno pucanje stakla, ali

More information

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET STROJARSTVA I BRODOGRADNJE ZAVRŠNI RAD. Ilija Šimpović. Zagreb, 2015.

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET STROJARSTVA I BRODOGRADNJE ZAVRŠNI RAD. Ilija Šimpović. Zagreb, 2015. SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET STROJARSTVA I BRODOGRADNJE Ilija Šimpović Zagreb, 2015. SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET STROJARSTVA I BRODOGRADNJE Mentor: Prof. dr. sc. Damir Ciglar Student: Ilija Šimpović

More information

UNIVERZITET U BEOGRADU RUDARSKO GEOLOŠKI FAKULTET DEPARTMAN ZA HIDROGEOLOGIJU ZBORNIK RADOVA. ZLATIBOR maj godine

UNIVERZITET U BEOGRADU RUDARSKO GEOLOŠKI FAKULTET DEPARTMAN ZA HIDROGEOLOGIJU ZBORNIK RADOVA. ZLATIBOR maj godine UNIVERZITETUBEOGRADU RUDARSKOGEOLOŠKIFAKULTET DEPARTMANZAHIDROGEOLOGIJU ZBORNIKRADOVA ZLATIBOR 1720.maj2012.godine XIVSRPSKISIMPOZIJUMOHIDROGEOLOGIJI ZBORNIKRADOVA IZDAVA: ZAIZDAVAA: TEHNIKIUREDNICI: TIRAŽ:

More information

DC MILIAMPERSKA MERNA KLJESTA,Procesna merna kljesta KEW KYORITSU ELECTRICAL INSTRUMENTS WORKS, LTD. All rights reserved.

DC MILIAMPERSKA MERNA KLJESTA,Procesna merna kljesta KEW KYORITSU ELECTRICAL INSTRUMENTS WORKS, LTD. All rights reserved. DC MILIAMPERSKA MERNA KLJESTA,Procesna merna kljesta KEW 2500 KYORITSU ELECTRICAL INSTRUMENTS WORKS,LTD Funkcije DC Miliamperska Procesna merna kljesta Kew2500 Za merenja nivoa signala (od 4 do 20mA) bez

More information

ECONOMIC EVALUATION OF TOBACCO VARIETIES OF TOBACCO TYPE PRILEP EKONOMSKO OCJENIVANJE SORTE DUHANA TIPA PRILEP

ECONOMIC EVALUATION OF TOBACCO VARIETIES OF TOBACCO TYPE PRILEP EKONOMSKO OCJENIVANJE SORTE DUHANA TIPA PRILEP ECONOMIC EVALUATION OF TOBACCO VARIETIES OF TOBACCO TYPE PRILEP EKONOMSKO OCJENIVANJE SORTE DUHANA TIPA PRILEP M. Mitreski, A. Korubin-Aleksoska, J. Trajkoski, R. Mavroski ABSTRACT In general every agricultural

More information

Upute za korištenje makronaredbi gml2dwg i gml2dgn

Upute za korištenje makronaredbi gml2dwg i gml2dgn SVEUČILIŠTE U ZAGREBU - GEODETSKI FAKULTET UNIVERSITY OF ZAGREB - FACULTY OF GEODESY Zavod za primijenjenu geodeziju; Katedra za upravljanje prostornim informacijama Institute of Applied Geodesy; Chair

More information

Commissioned by Paul and Joyce Riedesel in honor of their 45th wedding anniversary. Lux. œ œ œ - œ - œ œ œ œ œ œ œ œ œ œ. œ œ œ œ œ œ œ œ œ.

Commissioned by Paul and Joyce Riedesel in honor of their 45th wedding anniversary. Lux. œ œ œ - œ - œ œ œ œ œ œ œ œ œ œ. œ œ œ œ œ œ œ œ œ. LK0-0 Lux/ a caella $2.00 Commissioned by aul and Joyce Riedesel in honor of their 5th edding anniversary. Offertorium and Communio from the Requiem Mass f declamatory - solo - - - - U Ex - au - di o -

More information

DANI BRANIMIRA GUŠICA - novi prilozi poznavanju prirodoslovlja otoka Mljeta. Hotel ODISEJ, POMENA, otok Mljet, listopad 2010.

DANI BRANIMIRA GUŠICA - novi prilozi poznavanju prirodoslovlja otoka Mljeta. Hotel ODISEJ, POMENA, otok Mljet, listopad 2010. DANI BRANIMIRA GUŠICA - novi prilozi poznavanju prirodoslovlja otoka Mljeta Hotel ODISEJ, POMENA, otok Mljet, 03. - 07. listopad 2010. ZBORNIK SAŽETAKA Geološki lokalitet i poucne staze u Nacionalnom parku

More information

3M Oral Care. 3M post i core build up rješenje. Složeno postaje jednostavno.

3M Oral Care. 3M post i core build up rješenje. Složeno postaje jednostavno. 3M Oral Care 3M post i core build up rješenje. Složeno postaje jednostavno. 3M post i core build up rješe Uz RelyX Fiber Post 3D. Za predvidljive rezultate - u manje vremena. Znamo da je endodontska procedura

More information

Mindomo online aplikacija za izradu umnih mapa

Mindomo online aplikacija za izradu umnih mapa Mindomo online aplikacija za izradu umnih mapa Mindomo je online aplikacija za izradu umnih mapa (vrsta dijagrama specifične forme koji prikazuje ideje ili razmišljanja na svojevrstan način) koja omogućuje

More information

za STB GO4TV in alliance with GSS media

za STB GO4TV in alliance with GSS media za STB Dugme za uključivanje i isključivanje STB uređaja Browser Glavni meni Osnovni meni Vrsta liste kanala / omiljeni kanali / kraći meni / organizacija kanala / ponovno pokretanje uređaja / ponovno

More information

POVJERENJE U OBLAK. Sve što morate znati o prelasku na poslovanje u oblaku

POVJERENJE U OBLAK. Sve što morate znati o prelasku na poslovanje u oblaku POVJERENJE U OBLAK Sve što morate znati o prelasku na poslovanje u oblaku SADRŽAJ 03 11 24 Zašto je oblak važan? Jeste li pripravni za oblak? Čime se mora odlikovati davatelj usluga u oblaku? 2 ZAŠTO JE

More information

ALİAĞA GÖKALP Construction LIMITED COMPANY ERDOĞA CONSTRUCTION, INDUSTRY and COMMERCE LIMITED COMPANY

ALİAĞA GÖKALP Construction LIMITED COMPANY ERDOĞA CONSTRUCTION, INDUSTRY and COMMERCE LIMITED COMPANY Građevina TRGOVAČKA KOMORA ALIAGA REPUBLIKA TURSKA NO NAME-SURNAME COMPANY NAME NACE CODE 1 AYDIN GÖKALP ALİAĞA GÖKALP Construction LIMITED izgradnja sambenih objekata,konstrukcije 2 HASAN ERDOĞAN ERDOĞA

More information

ANALIZA PRIMJENE KOGENERACIJE SA ORGANSKIM RANKINOVIM CIKLUSOM NA BIOMASU U BOLNICAMA

ANALIZA PRIMJENE KOGENERACIJE SA ORGANSKIM RANKINOVIM CIKLUSOM NA BIOMASU U BOLNICAMA ANALIZA PRIMJENE KOGENERACIJE SA ORGANSKIM RANKINOVIM CIKLUSOM NA BIOMASU U BOLNICAMA Nihad HARBAŠ Samra PRAŠOVIĆ Azrudin HUSIKA Sadržaj ENERGIJSKI BILANSI DIMENZIONISANJE POSTROJENJA (ORC + VRŠNI KOTLOVI)

More information

hr Unutarnji vibrator s integriranim pretvaračem IRFUN 38, 45, 57. Upute za pogon

hr Unutarnji vibrator s integriranim pretvaračem IRFUN 38, 45, 57. Upute za pogon 0203511hr 004 02.2008 Unutarnji vibrator s integriranim pretvaračem IRFUN 38, 45, 57 Upute za pogon Sadržaj IRFUN Sadržaj 1 Predgovor... 5 2 Uvod... 6 2.1 Prikazna sredstva ove upute za pogon... 6 2.2

More information